pizza s tuno
melona
malo kasneje breskova pita(čeprav ni domača, je božanskaaaaa)
lp
ledenka_pizza s tuno
melona
malo kasneje breskova pita(čeprav ni domača, je božanskaaaaa)
lp
ledenka_Danes se mi je rolalo: trije slani zavitki ( rdeča nit je jajčevec), karameliziran paradižnik
stročji fižol in česen v solati, vino, voda
lp ![]()
anja: Ni je čez domačo peso. Narezano na kocke!
Balenka: Se lahko drugič pridružim?
Danes: 2 mala čufta, mešana solata (paradižnik, kumare, paprika, čebula)
Torek: makaronflajš z domačo paradižnikovo omako, ki sem jo skuhala v nedeljo, mešana solata s paradižnikom, kumaro in papriko
Sreda: naravno pečen pišč. file in rjav riž z veliko stročjega fižola, graha in svežega paradižnika
Danes: svinjska pečenka, pečen krompirček in zelena solata
Danes: zarebrnice, por v smetanovi omaki, njoki, mešana solata (paradižnik, paprika, kumara, drobnjak)
Zelenjavna mineštra, rezanci s špinačo in mandlji v sirovi omaki, sestavljena solata, saduje - japka.
lp
cervus| elaphus je napisal/a: |
Zelenjavna mineštra, rezanci s špinačo in mandlji v sirovi omaki, sestavljena solata, saduje - japka. |
Neverjetno
, tudi jaz sem imela povsem identično kosilo, s tem, da sem japko pohrustala šele zdaj. Kdo ve, ali bo jutri še eno tako naključje?
ja, MBrando, ti le pridi. Samo napovedan, če ne rebrc in bedrc ne bo!
Balenkadušen ohrovt s slanino in česnom, ajdovi ravioli s feto in baziliko, pečene hrenovke, stročji fižol v solati
Balenka: Obratno tudi velja. Le da vas bom pri meni razvajal z sladicami. To je moja domena ![]()
Pa če pridem k vam, tak isto prinesem dobrote.
Hvala za povabilo![]()
. Bom vsekakor prišel.
S katerega konca ste?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek s piščancem in zelenjavo

Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom