Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

zelenjavna juha z zdobovimi žličniki

sir v slanici

nektarina

lp

ledenka_

Bučkini medaljončki iz baze, krompirjeva solata s . Za sladico sladoled v mestu.

aby

Danes pri nas tipično poletno kosilo iz domačih pridelkov (no, razen mesa, kromoir je tudi znanega, domačega porekla):

porovo- -zdrobova juha z začimbami

pire 

paradižnikova omaka

zrezki iz mletega mesa

klepet

rimljanka

Včeraj ,zelenjavna rižota,kumare s krompirjem,sladoled in.

Danes, velika  omleta  z začimbami in sirom(samo za mene ,sama doma)  ledena.

Milži

Danes krompirjeva juha, polnozrnati makaroni zabeljeni z ocvirki. Jaz spet po svoje in sicer solato s paradižnikom, koruzo, veliko čebule in koščki mozarele, zraven kruh z dodatkom pražene čebule.

msegov

Danes je vroče, da se nam kar , zato le pesto in kruh.

Balenka

Danes solata s testeninami, kozice z ingverjem in limoninim sokom na opečenih kruhkih.

lp, pinka

piška  in mladi krompir v pečici,kumarična solata ,za ostale pa paradižnikov solata,pa sladoled mmmm,je tolk vroče,uf

jampina

Mešana solata, jabolčni zavitek.

Tinky Binky

Sendvič iz pumpernickla in mladega kozjega sira ter rdeče paprike (za močnejšo polovico pa malo manj zdrav iz bele bagete, dimljenega sira, kuhanega pršuta in majoneze), pest suhih marelic......blazno tekne tukajle gor

Ninja24

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti