| anja je napisal/a: |
Pravzaprav se mi je ta ideja utrnila ob branju Luninega vprašanja. Pravzaprav imam včasih že čez glavo spraševanja družinskih članov "kaj naj naredim jutri za kosilo?" In oni seveda odgovarjajo z "Kar hočeš, meni je vseeno, kaj bi pa ti jedla, oh briga mene, samo da ne bo zelje,...." Kaj če bi uvedli rubriko npr. z naslovom Kaj jutri za kosilo? V njej bi predstavili 5-10 predlogov in nam ki si vsak dan sproti razbijamo glavo pomagali hitro in enostavno rešiti težave in nahraniti naše domače jedce?
....kaj pravite?....
Anča
živjo vse ženske smo vedno v tej dilemi kaj jutri za kosilo. vendar je naljažje tako da vedno pogledamo najorej v hladilnik kaj imamo včasih imam doma samo salato, jajce testenine im paradižnik ali kaj podobnega ali pa mleko pšenićni zdrob, moko, kriuh in se da nahitro vse skupaj skombinirati v roku pol ure lahko imaš odlično kosilo edina stvar je ali so tvoji jedci pretežno mesni ali zelenjavni? vendar vedno ti lanko uspe npr: zelenjavna juha iz odlične sveže zelenjave + pečena polenta + špinača s kakšno hrenovko ili sojinim polpetom ali kaj podobnega uporabi domišljijo ali pa zopet vprašaj za nasvet. lp |

Hrustljav piščanec iz pečice