Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: Akcija ob 2.00 z vstajanjem, gasa v TOLMIN, postavitev stojnic za naš lokalni klub na METALCAMPU, šibanje nazaj, FERAGOSTA, VROČINA, ovinki ker smo pozabili naročiti kozarce, ponovno po stranskih cestah, gužva, avti kuhani ob poti (ne, tega nisva jedla. Not good, baje), ob 14.30 v Mbju, KORUZNA POLENTA, KISLO MLEKO, NAREZANA SVEŽA ZELENJAVA

Danes: Sveže narezana domača zelenjava, čebula itak vsaki dan (VSAJ POL GLAVE, saj jo OBOŽUJEM), 1/2 popečenega jajčevca na olivnem olju,šnita gran padanota, šnita SPAR LIGHT sira in šnita kozjega sira, vložene kumarce, čebulčeki, dionska gorčica

Jutri: pa da ne kje žganci. Odvisen sem od njih!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

včeraj: zelenjavna juhica, slivovi cmoki

danes: kaneloni, paradižnikova solata

angelca

Včeraj je bilo delno pojedeno dušeno tanko pleče, danes reciklaža delno nepojedenega

tiha solata, voda, vino

lp

mzm

pohan zajček, pražen krompir, paradižnikova solata

Balenka

Danes kuha mož....pustim se presenetiti :)

ANJA

Danes, boranija,solata, in sladoled.

Milži

Včeraj: najprej zelenjavna juha (bučke, korenje, stročji fižol, grah, brokoli), kasneje pišč. file na čebuli; kuhan, nato še malo popečen krompir, korenje in bučke

Danes: piščanjčja bedra, pečena v pečici, pire, bučkina omaka, paradižnikova solata

shari2007

Sporočilo je spremenil(a) shari2007 dne 06. 2012 11:30

v soboto in nedeljo sem bila v Italiji pri prijateljih, ki imajo restavracijo, tako da sem jedla pri njih. (takšne zelenjavne pizze nisem še nikoli jedla, tooliko zelenjave, bučke in melancane na pizzi, pa so bile predhodno popečene na žaru, da o lazanji in sladicah ne govorim)

danes : panirani melancani, narezan paradižnik s soljo, vaniljev puding

lp

ledenka_

Včeraj. Delala krompirjeve marelične cmoke in sem zraven dobila skoraj živčnega , ker se mi je testo tako pacalo, da sem morala dodajati nenormalno količino moke. Nikoli več ne grem delat krompirjevih, ampak samo še skutine, še vedno so mi lepo uspeli.

Danes: pašta fižol s konjskimi kranjskimi klobasami, ne vem kaj mi je ampak danes mi paše prav to.   

leandros

Uhhh, Ledenka, si mi naredila lušte s to zelenjavno pico.... morda jutri naredim to poslastico, jo poznam dobro...

Danes pa pri nas:

- šlampasto zmiksana bučkina juha

- dušen riž s parmezanom (no ja, ni glih parmezan)

- dobro uležane bučke v marinadi iz popečenih bučnih semen, bučnega olja, zelenja stoletne čebule....kapljica belega vina.....poper, stolčen tik pred uporabo...

- za vsakega en griz svinjskega (no, saj smo ga prej oprali) kremenatlca, spečenega do faze, ko se tista maščoba popa na prste....

- solatne palačinke

- hruške, sir, vino, voda

Poobedek in posladek obenem:

- šimfanje

Mygrace

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti