Telečji trakci v omaki z zelenimi rezanci, mešana solata - zelena, hrastov list in mladi regrat z Velike planine
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami
Telečji trakci v omaki z zelenimi rezanci, mešana solata - zelena, hrastov list in mladi regrat z Velike planine
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes
:
juha z zlatimi kroglicami in drobnjakom,
golaž, pečene hrenovke, makaroni (polžki iz petih žit) na maslu z drobtinicami, zelena & rdeča kristalka in rdeč hrastov list, jagode.
Danes sem si pa privoščila veliiiko skledo solate s sirom in paradižnikom, pa spekla sem si koruzni kruh in ga potem namazala s pašteto ![]()

Danes in jutri: ena dobra, mesnata reč neznanega imena s čičerkino zlivanko (jutri bo najbrž s čim drugim)
lp
mzmLepo! ![]()
Danes sva jedla vsak po svoje: on kurje bedro, jaz kapelete s sirom, oba peso v solati.
Jutri bo boranja z mesom. Priloga bo samo kruh. Itak je kruh eno od mojih najljubših živil sploh.![]()
![]()
naor
Danes: chilli con carne, polenta, solata

![]()
![]()
![]()
Danes: makaronflajš z
mesom, solata Ziva in motovilec, spekla se je Gogina alpska torta.
![]()
Danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, meso po dunajsko, ocvrte bučke pražen krompir, ledenka solata z vrta zelje, paradižnik, redkvice in naribano mlado korenje. Zame pa namesto mesa zlato zapečena postrv.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Včeraj ocvrti kaneloni (šunka,sir), tatarska omaka, limonca in skleda rediča s fižolom.
Danes prebranac za žur http://www.kulinarika.net/recepti/15586/ostale-jedi/pre s klobaso in panceto, kruhek, redič.
Jutri piščančji file v gorgonzolini omaki, rižota s šparglji in grahom.
Lp,
ursiiiVčeraj ostanki nedeljskega piknika- pečen piščanec in čevapčiči, zraven sataraš in zelena solata z zeljem,
danes špageti s paradižnikovo omako, popečene bučke z mocarelo, zelena solata,
popoldne kuhanje jagodne marmelade![]()
![]()
jutri bo piščančja enolončnica z lečo, kvinojo, korenjem,
in jagode s smetano![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami

Njoki s šampinjoni in modrim sirom