Danes telečji trakci v čebulni omaki, zelenjavni riž s šparglji, korenčkom in češnjevim paradižnikom, solata paradižnikova - lušt
Jutri pa na
v bundah ![]()
![]()
Danes telečji trakci v čebulni omaki, zelenjavni riž s šparglji, korenčkom in češnjevim paradižnikom, solata paradižnikova - lušt
Jutri pa na
v bundah ![]()
![]()
včeraj na hitro, topli sendviči in krompirjeva solata
danes polnjene bučke in kumarična solata

Danes: korenčkova juha z zdrobom, jajčna omleta s šparglji, zelena solata in jagode s smetano.
Mmmmm, babka, odlično je videti ![]()
Katarinči
Danes: dušeno sladko zelje s slanino , njoki, svinjski zrezki

Babka, hvala za idejo, imam še šparglje in jutri bo praznični zajtrk kot na tvoji slikci. Noro lepe slikce delaš!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: goveja
juha z gresovimi knedeljčki, prazen
,
pečenka
kristalka, rdeč radič, motovilec,
šampanjec,
sadno-jagode,
,breskve-
za sinov rojstni dan.
![]()
mopsika
Danes za kosilo dušeno sladko zelje, slan krompir in pečeni kremenatli. Mimogrede Mopsika, a vi rečete, da je krompir prazen, če ga samo skuhaš v osoljeni vodi? Mogoče si že pojasnila, a sem spregledala.
Čakajoč na hudo zimo, vas vse lepo pozdravljam in želim dober tek. ![]()
![]()
![]()
Sem za danes načrtovala čist drugačno kosilo, pa se je pozno ponoči vse okrog obrnilo....
Naor,
je renstan, oz. prazen, mi ne dela strešica za z. Olupljen, narezan, na ocvirkih in čebuli pretenstan, verjetno si mislila prazen-kot prazen, da je brez vsega, v resnici pa je restan![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja v slow cookerju

Tortelini z bučkami in slanino