Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Balenka je napisal/a:
Dragička in Katarinči, lepe slikice.

Balenka

Hvala, Balenka,  vćčasih mi uspejo bolj, včasih manj, včasih pa so en sam  in takrat samo napišem jedilnik . Za današnje kosilo pa žal še nimam ideje.

Katarinči

Danes bodo kumare v omaki s krompirjem in paradižnikom, za enega hrenovka, ostali ribje palčke, kruh.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Pridružujem se pohvali, res lepe slikce!

Danes fižolovka, kasneje pa še kaj sladkega, najbrž sladoled. Se zelo matram, da ni prepogosto na mojem jedilniku.

naor

Danes: ričet iz zaloge,    skutini štruklji, kompot.

mopsika

Ponedeljek:                                    

Pozdravček!

Včerja: goveja juhica z rezanci, pečen krompir z maslom, korenček in kolerba iz juhe, govedina, hrenova omaka, zelena solata

Danes: koprivova juha, puranji fingersi, šparglji s pršutom, solata

Sladica: Kremne rezine

Ossi

Hvala za pohvalo, naor  

Katarinči

Včeraj čisto po protokolu: Kremna juha iz zimskih buč s kokosovim mlekom, ingverjem in listom kaffir limone. Špagetna buča, halibut z ananas-mango salso, zeljna solata z avokadom. H2O z mehurčki. Okrancan krožnik sem pozabila poslikat.

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 18. 2016 16:23

Vanja_v_ZDA,  a je halibut morda kambala?

Katarinči

Katarinči, prvič slišim za kambala, ampak to, kar sem našla je ruska jed (ocvrt flounder). Tegale dobim pri nas:  https://en.wikipedia.org/wiki/Pacific_halibut  

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti