lahko zelenjavna omaka s piščancem, široki pirini rezanci in dobra domača solatka...:)

Pecivo iz bučk
lahko zelenjavna omaka s piščancem, široki pirini rezanci in dobra domača solatka...:)
Danes: mlada špinača ,pire krompir,kranjska klobasa,bela pita.
mopsikaDanes piščančji koščki po dunajsko za najmlajšega, pomfri, rdeča pesa. Sva bila v Btc pa je tako dišalo po cvrtju, da me je prepričal da sva šla kupit....
Preostali- kislo zelje, kranjska klobasa, kruh.....za kasneje pa še včerajšnja domača pizza.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Včeraj piščančje nogice, pečene v pečici, kruh, mešna solata
Danes pa piščančji ražnjiči po grško (z jogurom in začimbami) in spet mešana solata
svinjski zrezki v omaki, makarončki, solata zelena
majaosdanes goveja juha (iz zmrzovalnika) z gresovimi knedlni, piščanec v domači ptujski marinadi, blitva po dalmatinsko
lp
danica85Danes: sendvič (sv.pečenka od včeraj, okisana blitva, olive)
Ko mačke ni doma...![]()
lp
mzmDanes: teletina z gobami, špinačni rezanci, solata
breskvaPa pejte, no, dragi moji, z menoj skozi tedenski jedilnik.
Bilo je fino, občasno hitro, na trenutke minimalistično, a vedno okusno in primerno vremenskim razmeram; ![]()
![]()
Ja,jaaa, še vedno sem
, a sila manj prisoten saj je POĆUTJE
, , narava ![]()
, okoli mene
, v nosnicah pa vonj po
,
,
,
in v meni ![]()
.
U ti mater. Nekaj sem se zapletel ![]()
![]()
Nedelja:
Ponedeljek
Torek
Sreda
Četrtek
PeJtek
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
| MBrando je napisal/a: |
Bilo je fino, občasno hitro, na trenutke minimalistično, a vedno okusno in primerno vremenskim razmeram; |
Predvsem pa neviđeno ![]()
![]()
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pecivo iz bučk

Milijonska juha