včeraj še nekaj sladkega (jaffa pecivo iz baze), danes ŽAR..
.
včeraj še nekaj sladkega (jaffa pecivo iz baze), danes ŽAR..
.
Včeraj enolončnica in pecivo iz prosene kaše in breskovega kompota. Ga bo treba porabit in narediti prostor v omari za nove kompote.
Za dens pa nimam ravno idej. Otroci pravijo grahovo juho, pa solata je obvezna, za ostalo še tuhtam.
BarbaraGaMi je všeč Brandov stil, malo "ežojevskega" pridiha ima! (knjiga, tabletka, nož!)![]()
![]()
Pogresam dragicko, njene slikice, kosila...
dragicka kje si???
jašaDanes je bila za kosilo gobova juha s krompirjem (malo okisana) in poleg bela polenta. Zelo okusno. Pa lahke pirine beljakovinske štručke sem spekla, pekač namazala s kokosovim oljem. Izvrstne. Dober tek vsem.![]()
Jaša, kot sem zasledila,je Dragička na morju,tudi jaz pogrešam njene slikice.
Danes: sarajevski čevapčiči,ajvar,paradižnikova solata,kruh s sončničnimi semeni,pecivo rafaelo rezine.
mopsikaMopsika hvala, hvala, hvala
jašapr nas je pa dans čorbica iz brokolija, cvetače, stročjega fižola, korenja, paprike (vse še lanska zaloga iz zmrzovalnika), sveže blitve, zelja in žličnikov.
lp
danica85Včeraj: pečen brancin s tržaško omako, dalmatinska blitva in krompir. Sladica: nekateri domačiča ![]()
Danes: blitvina juha (je treba porabiti blitvo), pečene perutničke, beluši, kumare v solati, krompirjev pire, za posladek pa češnjevo skutin štrudl.
Jutri: melancanini čolnički z mletnim mesom, pečen krompir, berivka. Štrudel dvomim, da bo ostal od danes, bo pa zato sladoled planica.
Za ponedeljek: puranovi zrezki v grahovi omaki, riž in solata berivka.
mamka
kokošja juha, pečeni mladi krompir, zelena solata s česnom![]()
Pozdravček iz Istre
majaosKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Odlično hitro kosilo

Poke skleda z lososom