Sem se v teh dneh spraševala, kje je ežoj! Čimprejšnje okrevanje ti želim in da boš hitro z nami!![]()
Danes: goveja juha, zdrobovi svaljki, pišč. zrezki v gobovi omaki, zelena solata
tanjajSem se v teh dneh spraševala, kje je ežoj! Čimprejšnje okrevanje ti želim in da boš hitro z nami!![]()
Danes: goveja juha, zdrobovi svaljki, pišč. zrezki v gobovi omaki, zelena solata
tanjajEžoj, čim hitrejše okrevanje želim.![]()
![]()
![]()
lp, pinka![]()
Danes kuham eno mešeano goveje-piščančjo juho, zraven bo kos piščančka, ostanek stefani pečenke, mali ostanki riža in zelenjave, krompirjeva in kumarična solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiMogoče pa le ni resnična novica o Ežoju, upam, da je dobro![]()
Danes: Piščančje kračke marinirane v medu s sezamom in solata.
Jutri: Njoki z mediteransko omako.
http://myhomecuisine.blogspot.com/2014/04/honey-and-sesame-glaz
cosmoEžoj, veliko mislim nate ![]()
, želim si, da bi kakšna vaščanka okrog tvojega ribnika šla in nam kakšno dobro novico sporočila, drži se poba ![]()
majaos, res da je naš študent en velik navihanec, vendar so meje, ki se jih ne prestopi, na žalost je res in verjamem, da mu vsa, res vsa kulinarična sociedad želi vse dobro.
Danes: zelenjavna mineštra,
polenta
zelena solata (naor, ti kar izzivaj z LL
)
lp
mzmDanes najprej dolg sprehod potem pa kruh in :
za sladico pa ananas s sladoledom. In pa seveda veliko dobrih in pozitivnih misli za Ežoja ![]()
angie :)
Miška, si me nasmejala, a veš, z vsem srcem ti privoščim eno veliko porcijo vsak dan, le ne vem, kako bi bilo z dostavo.![]()
![]()
![]()
Ežoj, drži se, študenti se ne dajo
.
Danes: kruhov narastek z gobami, solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehova rolada

Pohorska omleta