Sobota:
![]()

Pozdravček!
Sobota:
![]()

Pozdravček!
Špargljeva juha, polnozrnat riž z bučkami in pečena pišč. stegna in zelena solata.
tanjajTelečji file, piščanje prsi v omaki, pečen krompir, rdeče zelje v omaki, hrenova omaka, domača berivka in zadnji motovilec, mlado zelje v solati
Kjer je volja, tam je pot. TrixiAh, priznam, zdaj je sezona: že spet šparglji (in jutri bodo tudi): tokrat v "musaki", z malo ustvarjalne svobode in veliko smetane. Po vrhu jagodna kupa (beri: veliko jagod in domači vanilijev sladoled, trd ko kamen, okus pa točno taki, o katerem sanjamo).
SonjaDanes ima moj sin rojstni dan in smo jedli domačo pico. Včeraj zvečer pa sem spekla saher torto z lešnikovim nadevom. Smo jo probali po kosilu in je bila zeloo dobra, jutri pa bo pečena svinjska krača, pečen krompir, mešana domača solata in torta.
mopsikaDanes: piščančji file, riž z zelenjavo, solata
Krompirjeva juha, testenine z omako, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/gorenjska prata, gobov golaž, pečen piščanec, zelena solata
BalenkaVčeraj: mož pleskavico, jaz pa školjke in orado na žaru
Danes bo: močnik z vrzotami ![]()
Včeraj so nas drugi razvajali s pohanim piščancem
,
danes pa goveja juha, svinjski zrezki po mehiško (omaka iz rdeče in zelene paprike,fižola,koruze s čilijem) in mlado zelje ter domača zelena solata,
ob kavi pa seveda sladice, ki smo jih prinesli z včerajšnjega praznovanja.![]()
tabu
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sirovi napihnjenčki z dodatkom

Mini potičke