| babka1951 je napisal/a: |
Pa je konec dopusta in vsega luštnega, zdaj se pa spet začne vsakodnevna rutina
|
Vidim, da si ga vendarle vzela s sabo...![]()
Johanna
| babka1951 je napisal/a: |
Pa je konec dopusta in vsega luštnega, zdaj se pa spet začne vsakodnevna rutina
|
Vidim, da si ga vendarle vzela s sabo...![]()
Johanna
Babka, tako sem si ogledovala tvojega (
), da sem pozabila na dobrodošlico - Babka končno nazaj - smo te kar pogrešali...
Včeraj šnjuri v pečici in krompir (prav tako v pečici), solata.
Danes rdeče paprike polnjene s krompirjem in malo kajmaka za okus, paradižnikova solata, močnejša polovica pa še jogurtovo bombo za posladek.
Ninja24Jaz sem pogrešala obe, Babko in Ninjo. No, končno spet za štedilnikom!![]()
![]()
![]()
Juha, stefani pečenka, pire krompir, glaziran baby korenček, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/| naor je napisal/a: |
Ja, žal jih je letos Bog malo štrafal (sicer ne vem, zakaj), bo kar žalostna trgatev v okolici Krškega. naor |
Kaj pa vem, naor...tole okol Boga je vse nekam čudno, veš. Ker potem bi pri nas samo 1/3 sklestilo na moj račun, na račun tašče bi pa kvečjem še kaj gor obesilo
, tolkrat se gre pomenit z njim.
Za kosilo pa sva imela restan krompir, piščančji file z jurčki v omaki, endivija + zelje, vino, pivo.
OgnjičJaz tolažim moje sosede, da bo zato drugo leto obilnejša letina. Potrpljenje je božja mast, a kdor se z njo maže...
![]()
naor
Babka1951, dobrodošla spet nazaj ![]()
Danes bo na jedilniku zelenjavna juhca, pečen krompir in pič. file pečen in paradižnikova solata
tanjajNedelja:
Visok obisk in prihod osebnega šoferja malega pirata ( v obliki njegove uber fancy, super duper mame oz. meni siiila drage tetke
)
- Brancini na DALMATINSKI NAČIN (1/2 brancina vsak dobil...)
. TETKAAAAAA, takoj glavo nazaj. Nic stran rezat. Da se ve, da ni file :D
- Podušena zelenjava, katera se je zraven ribe tinstala![]()
- zelena soljatka z domačega vrta
- vsak deci +/- rujnega iz Makedonije ![]()
Domač muc je (seveda je tale muc MBrando) popapcal vse glave in tako zagrenil dan pravemu mucu, ter se mu za dolgo časa vsedel v del srca kjer prevladuje sovraštvo ![]()
Danes:
- skutini žličniki
- grahovo-pasja radost-čebulna omaka
- drobtinice na maslu za posip čez žličnike
- mešana stročji-paradižnik-grah-kumarična soljatka. NJAAAAM
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pirini svaljki s pršutom

Svinjska ribica