Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Johanca, ti ga pa pihneš

Danes: zelenjavna mineštra in reciklaža včerajšnje ribice

sledi brskanje po hladilniku, iskanje morebitnih ostankov  mascarponeta, smetane, jajca vem, da so...

lp

mzm

Ker je danes praznik, tudi praznično kosilo:

goveja juha z rezanci, pažen krompir, pečen piščanec, govedina iz juhe, zelena solata in paradižnikova solata, čokoladni pudiing s sladoledom.

Balenka

Danes:

ežoj

ežoj, s katerega voza si pa snel tisdta kolesa, ki se cmarijo nad perutkami?

rimljanka

Ma ne,to ni pri Ežoju...ta slika je izrecno za Ežoja od Vrtejbenca..

..seveda še perutničke in solate...

Vrtejbenka

Danes: pleskavice, pečen krompir, grška solata s feto

breskva

Riba s krompirjem in mladimi bučkami v pečici, ter zeljnata solata.... in ti šment, spet sem pozabila slikati, ker je takoj vse zginilo iz krožnika 

j_erci

Paradižnikova juha, svinjski vrat po kitajsko, riž, paradižnikova solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

<Johanca, ti ga pa pihneš

Mausika  ravno zaradi tega se bolj poredko oglašam.

Si rečem včasih, kaj mi je bilo potrebno se registrirat, ko sem dolga leta kot anonimen gost kulinarike prav lepo funkcionirala.

Ne vem kaj je danes za en dan, tudi jaz sem imela tako potrebo po sladkem, da sem popoldan spekla rolado s kislo smetano. Imam v hladilniku eno polico samih kislih smetan  Jih je deda pomotoma nabavil, misleč, da so jogurti. Pa še tiste velike pakunge. Sedaj si pa razbijam glavo, kako jih porabit 

No ja, danes sem naredila musako s prelivom kisle smetane, rolado z bogatim nadevom lete.

Jutri verjetno gobovo juho...no ja, bo že.

Johanna

- placa pa dosti porabim - mi bo Jernej še kakšen račun izstavil. 

Johanna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti