Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Babka...uživaj v lepotah naših hribov 

Danes za kosilo palačinke pri mami.

angie :)

Danes: fižolova enolončnica, palačinke

breskva

Johanna je napisal/a:

<Johanca, ti ga pa pihneš

Mausika  ravno zaradi tega se bolj poredko oglašam.

Si rečem včasih, kaj mi je bilo potrebno se registrirat, ko sem dolga leta kot anonimen gost kulinarike prav lepo funkcionirala.

Johanna je napisal/a:

Ne vem kaj je danes za en dan, tudi jaz sem imela tako potrebo po sladkem, da sem popoldan spekla rolado s kislo smetano. Imam v hladilniku eno polico samih kislih smetan  Jih je deda pomotoma nabavil, misleč, da so jogurti.

Je Človek poskušal z isto finto, pa jih je trgovka  brez problema zamenjala za jogurte

Danes: zelenjavna mineštra, mešana solata, kruh in rezultat včerajšnjega brskanja po hladilniku

lp

mzm

Zeliščna polenta s skuto, obložena z mletim mesom in zelenjavo, vzhodnjaške začimbe, potreseno s sirom in zapečeno v pečici:

mamamia

Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 16. 2013 21:09

Mausika, a tvoj Človek je tudi takšen patron? O našem dedeju bi lahko knjigo napisala. Danes, naprimer, je bil pri mesarju, in meddrugim, kaj je prinesel? Pet kilogramov zaseke.  . Sem jo spakirala v posode in dala zamrznit. On je ne je, ker zelo pazi pri prehrani, sama je pa tudi ne jem z žlico... Sem pa razmišljala, da bi v bližnji prihodnosti organizirala zaseko party  

Danes za kosilo: kuhani skutini štruklji v juhi, za posladek pa rolada od včeraj.

Johanna

Danes:

francoska čebulna juha

pospravljanje ostankov od včerajšnjega piknika.

ežoj

Juha, hrenovke v testu, bučkina omaka, endivija, kumare v solati.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Včeraj bučni polpeti v paradajz omaki in solata.

Danes paella z morskimi sadeži....piščancem ....in srednjepikantno chorizo salamo..kuhal mož

Vrtejbenka

Sporočilo je spremenil(a) Vrtejbenka dne 17. 2013 12:48

Piščančji file, šopska solata in kruh, za sladico pa bovla.

Lp

ursiii

Po nekaj tedenskem dopustu, spet z vami.

Danes bo riž z korenčkom in grahom, pečen piščanec, paradižnik v solati in kasneje lubenica.

tanjaj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti