Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Paradižnikova juha, pečene perutničke, bučkini polpeti, paradižnikova solata, endivija.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Drage dame, če človk mal bolj pogleda vaša kosila, večkrat  dobi vtis, da veliko vas misli, da je dobro kosilo ( tudi za moškega ) list solate in dve/tri ( raje dve ) kaplice limone. In, zravn zraka in ljubezni, ni treba ničesar več. Solata ( pa tudi limona ) je OK, zrak pa mora bit, ljubezen tudi, toda, to ni dovolj! Treba je tudi kaj konkretnega. Kako si moški predstavlja kosilo lahko si ogledate kosilo Vrtejbenke ( na prejšnji strani ), , ki ga je pripravil njen mož ( slika pove več kot tisoč besed ). Vrtejbenka, čestitke možu za " pogled na kosilo iz moškega zornega kota " ( no, tiste polnjene ŠAMPIONE, bomo spregledali, to je tvoje maslo ).

Pri meni danes: kostna juha in kostni mozeg:

ežoj

Danes: testenine s polivko in solata

babka1951

Zraka danes ne manjka, solate in limone tudi ne, da se ohrani raven ljubezni, sem poskrbela "trčečim":

svinjska ribica, krompir, že prej omenjena solata, tokrat mešana

(predvidevam, da Človek bere ežoja )

lp

mzm

No, ni pa današnji ežojev pobed ravno zgled, kako si moški predstavljajo kosilo, danes je končal pri juhi (oni mozeg je lahko primerna predjed za enega moškega).

rimljanka

Moj gobar tudi reče "šampijon", najbrž, ker je krajše in vsi vemo za kaj gre. Kot zeljnata solata za zelje.

Ežoj, tvoja juha je pa ena a, vsaj po videzu.

naor

No..da malo opravičim mojo napako...saj bi rekla da je tiskarska ,ma ni..malo pa sem le (bila) šampiona..v teku,tenisu,v plavanju,predvsem hrbtno je moj stil in v skokih...moj mož pa je res nadeval šampinjone..

Naor,moža smo vsi pohvalili....Ežoj,tvoje čestitke mu bo prenesla...

Vrtejbenka

Kremna fižolova juha in domača pica.

Pipi Maj

Ežojev komentar me spomnija na mojega dragega, ki reče, da lahko brez problema skuham vegeterjansko kosilo, samo kos mesa mora biti zraven. 

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes: mlečni riž, dansko pecivo z marelic

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti