Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

MBrando je napisal/a:

- Zdrobovi žličniki

Kakšni žličniki so to, da so te čisto zacumprali? Izdaš recept? Sicer jih bom morala prilagodit na brezglutensko, če se bo le dalo. hvala!

Za danes sprememba: pire krompir (iz novega krompirja, bo, kar bo), čufte, omaka, solata.

rag_doll

Sporočilo je spremenil(a) rag_doll dne 13. 2013 09:47

danes: pečen piščanec, kuskus, gobice, solata

mali kuhar

ČETRTEK:                                                                     

Kalamari s česnom, pražena rdeča in zelena paprika,

malancan - posuto z veliko česna; zelena solata

Pozdravček!

rag_doll je napisal/a:

MBrando je napisal/a:

- Zdrobovi žličniki

Kakšni žličniki so to, da so te čisto zacumprali? Izdaš recept? Sicer jih bom morala prilagodit na brezglutensko, če se bo le dalo. hvala!

Za danes sprememba: pire krompir (iz novega krompirja, bo, kar bo), čufte, omaka, solata.

rag_doll

Sporočilo je spremenil(a) rag_doll dne 13. 2013 09:47

Dvomim da lahko jaz VAS učim o žličnikih in podobnih kuharskih zadevščinah, a v kolikor koga zanima kaj mu z veseljem odgovorim/pomagam. 
Nič kaj posebnega niso, ampak jaz enostavno OBOŽUJEM žličnike/cmoke in zato mene takšne zadeve zacumprajo 
Drugače pa EINFOCH KOT PASULJ 
En jajček + 5 do 6 žlic zdroba + muškatni orešček + fr.maslo z morsko soljo. Premešat in hopa cupa v refriđirejter
Čez pol urce pa vodo zavret in na malem ognju kuhat do željene nežnosti/trdote. Jaz imam rad "na zob". 

Pol pa po izbiri. PERFEKTNI so s kakšnim golažem, ali da se vkuhajo v obaro, ali pa z umešanim jajčkom ter posipani s sladkorjem, ali pa kot slana varianta. Tako isto obožujem posipane z ogromno drobtin + skledo solate. Občasno pa sladkor+mak+cimet in šalca mleka

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes goveja juha z rezanci, pražen krompir, pariški zrezki, kumarična solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Domači rezanci z piščancem in paradižnikom in zelena solata in

tanjaj

kosilo v prestolnici: dobri ričet

doma: korenčkova juha

majaos

Prebranac,solata iz mlade čebule in redkvic.

polarbear

Danes: puranji zvitki z bučko in sirom, njoki, zelena solata

breskva

Danes: blitvini špecli

skleda zelene solate

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti