| rag_doll je napisal/a: |
| MBrando je napisal/a: | - Zdrobovi žličniki
|
Kakšni žličniki so to, da so te čisto zacumprali? Izdaš recept? Sicer jih bom morala prilagodit na brezglutensko, če se bo le dalo. hvala!  Za danes sprememba: pire krompir (iz novega krompirja, bo, kar bo), čufte, omaka, solata.
rag_doll
Sporočilo je spremenil(a) rag_doll dne 13. 2013 09:47
|
Dvomim da lahko jaz VAS učim o žličnikih in podobnih kuharskih zadevščinah, a v kolikor koga zanima kaj mu z veseljem odgovorim/pomagam.
Nič kaj posebnega niso, ampak jaz enostavno OBOŽUJEM žličnike/cmoke in zato mene takšne zadeve zacumprajo

Drugače pa EINFOCH KOT PASULJ

.
En jajček + 5 do 6 žlic zdroba + muškatni orešček + fr.maslo z morsko soljo. Premešat in hopa cupa v refriđirejter
Čez pol urce pa vodo zavret in na malem ognju kuhat do željene nežnosti/trdote. Jaz imam rad "na zob".
Pol pa po izbiri. PERFEKTNI so s kakšnim golažem, ali da se vkuhajo v obaro, ali pa z umešanim jajčkom ter posipani s sladkorjem, ali pa kot slana varianta. Tako isto obožujem posipane z ogromno drobtin + skledo solate. Občasno pa sladkor+mak+cimet in šalca mleka

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---