danes, rižotka s piščančkom in grahom iz mojega lepega vrtička:)
Popoldne sem naredila še marelično marmelado, včožila kompot in 10 l gostega soka.
Jutri piščanec po dunajsko in pečene bučke za otroka, za naju sataraš in piščanček na žaru.
danes, rižotka s piščančkom in grahom iz mojega lepega vrtička:)
Popoldne sem naredila še marelično marmelado, včožila kompot in 10 l gostega soka.
Jutri piščanec po dunajsko in pečene bučke za otroka, za naju sataraš in piščanček na žaru.
Torek: Sindikalni piknik z JAZZLENT teamom :D. Prebranac, prekajeno, popečeni kosi kranjske...
Sreda: Tunina mešana solata
Danes: Stročji fižol, paradižnik,kumarce....mix it baby!
Jutri: Kumarična omaka, pire krompir by moji starši. Jaz pa bom manj pireja in si dodal svežo narezano zelenjavo.
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
danes je na meniju piščančji gyros z bučkami na žaru :P
mali kuharMesni polpetki, kuhan krompir in kumarični taziki
ANJAŠiroki rezanci z gobovo omako, zelena solata.
Tinky Binkyocvrti melamcani
gibanica
za nekatere pa pizza, ker so v službi (sladica sledi doma)
lp
ledenka_ČETRTEK:
Pečene perutničke s krompirjem, zelena solata:

Pozdravček!
Krompirjevi svalki, smetenova omaka, bučkini polpeti
Njami njami
kanarčekVčeraj: kremna bučno-krompirjeva-korenčkova juha, makarončki, puranji zrezki v lisičkini omaki, rdeča pesa in kumarično-paprikova solata.
Danes: goveja juha z zvezdicami, kumarična solata, pečene hrenovke, kruh.
gobica1402Včeraj korenčkova juha z zdrobom, dušen stročji fižol z paradižnikom, popečen krompir, perutke in svinjski kotlet
Danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, špageti, mesno-zelenjavna polivka, zelena solata
Za večerjo pa je sinček naročil palačinke.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek z lososom

Mandljeva juha ajoblanco