Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pirini rezanci s češnjevim paradižnikom, pršutom in čemaževimi cvetnimi popki... vse skupaj na rukoli.

Zimt

Danes: Sneg na Pohorju. Posledično preklic UDARNIŠKE AKCIJE in PIKNIKA!!! J****I SNEG in VSE SKUPAJ, kar onemogoča dobro, pošteno, človeka vredno delo. In tako bom ponovno pristal na nekakšni alterantivi tipa zajec footer :((
Če komu ostane, glede na to da se za nedeljo veliko kuha, kaj za na krožnik in mu ni odveč deliti družino z neznancem, se priporočam. Boljše to, kot pa vegetirati doma

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

V petek me je doma že čakala blitvina juha s kockicami trdo kuhanega jajca, praženec z marmelado sem izpustila.

Včeraj: polnozrnata pica z zelenjavo (zame), druga polovica za močnejšo polovico je bila klasična

Danes: na praznovanju r.d. bo piknik, menda se snegu ne bomopustili motit, torta pa že čaka v hladilniku.

Ninja24

Petek: pečenka, pečen krompir, regrat; včeraj: nič konkretneg; danes: štefani pečenka, pire krompir, dušena zelenjava, regrat. Za sladco pa še čokoladno-mascarponejeve kocke.

msegov

Sporočilo je spremenil(a) msegov dne 01. 2012 10:49

Fantazijski narastek moje tete Rozike, regrat in motovilec s krompirjem.

Že dolgo nismo imeli tako dobrega kosila .

Mayisa

Mayisa. je napisal/a:

Fantazijski narastek moje tete Rozike, regrat in motovilec s krompirjem.

Že dolgo nismo imeli tako dobrega kosila .

Mayisa

Vraga... a tudi vi ste danes pri nas jedli kosilo??? 

ela113

Danes pri nas bolj nezdrava hrana- pomfrit, ocvrte bučke, francoska s.;

včeraj- cmoji iz skutnega testa s češpami in margolanin( mirobalane) kompot

katti

Včeraj smo imeli lazanjo, regrat in motovilec v solati

danes goveja juha, zapečen stročji fižol, popečeni piščančji zrezki, solata se ponavlja, če imam le čas nabrat

popoldne bo še vanilijev puding z gozdnimi sadeži in smetano

tabu

Danes: kurja juha z rezanci, sv.reberce po teksaško, ajdova kaša z zelenjavo, povaljan krompir k mesu in regrat,radič solata, za sladico jagodičevje s smetano (je treba porabit staro zalogo) in kozarček belega.

lp

irenakr

Danes pri nas ,juha,piščanec,svinski zreski, pražen krompir,regrat s krompirjem.

Za sladico jabolčno pecivi,

Milži

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti