Pri nas danes klasika: goveja juha z ribano kašo, pražen krompir, govedina iz juhe, radič in endivija s fižolom.
Za posladek: grozdje - izabela in jurka.
rosiePri nas danes klasika: goveja juha z ribano kašo, pražen krompir, govedina iz juhe, radič in endivija s fižolom.
Za posladek: grozdje - izabela in jurka.
rosie| Mygrace je napisal/a: |
Poletje se končuje, čas je za mirno luko in privez.
Tako danes pri nas: - odmrznjena kurja juhca z domačimi nudlčki (sem jih ukradla moljem) - radič (n-ti tajo) s krompirjev v solati - svinjska (ma sem jih oprala) rebrca na TexMex način (mi je žal, da sem jih prej pokuhala) - grozdje, grozdje in grozdje
Posladek: DEŽUJE.....LEPO NA POLAHKO....(vsaj v Ljubljani ta hip)
Poposladek: ker nekaj dni nismo pobrali perila in je zaradi presušenosti postalo poštirkano, bo peglanje danes pravi užitek...ga je dež ravno prav nafajhtal
ja pajade |
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ežoj, sem ti rekla, pire krompir in oliva, MORA ratat!!
Aja, še ne vem, kaj bomo jedli, se mi zdi, da bo lazanja,vsaj testo čaka...
lp
mzmMygrace - ja pajade :WELCOME![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MULTI_reloaded
nedelja: pečen in ocvrt piščanec iz pečice, pražen krompir, endivija s krompirjem
Julija| Mygrace je napisal/a: |
Poletje se končuje, čas je za mirno luko in privez.
Tako danes pri nas: - odmrznjena kurja juhca z domačimi nudlčki (sem jih ukradla moljem) - radič (n-ti tajo) s krompirjev v solati - svinjska (ma sem jih oprala) rebrca na TexMex način (mi je žal, da sem jih prej pokuhala) - grozdje, grozdje in grozdje
Posladek: DEŽUJE.....LEPO NA POLAHKO....(vsaj v Ljubljani ta hip) Če je tole res, sem zelo, zelo vesela. Samo n-ti tajo me je spomnil na japaja, pa pomislila sem, da je nekdo, ki prvič piše tukaj, precej suveren, kot bi bil že dolgo član.
Poposladek: ker nekaj dni nismo pobrali perila in je zaradi presušenosti postalo poštirkano, bo peglanje danes pravi užitek...ga je dež ravno prav nafajhtal
ja pajade |
Uh, le kako mi je uspelo vriniti moj tekst tjale noter![]()
![]()
No, skratka, Mygrac(i)e, dobrodošla, welcome, bienvenuti!
rosieDanes: čevapčiči, mešane solate, ![]()
Danes: Popeceni brokoli (recept iz baze) majhen goveji zrezek z cebulno omako od vceraj.![]()
Rosie, a misliš, da je ta prava? Po stilu pisanja bi lahko bila, pa japajade tudi nakazuje pravo smer. Bom zelo vesela, če se je naša lastavka vrnila v jato! ![]()
![]()
-yes!
Tudi bila na trgatvi, drugi kuhali za naju, same slovenske specialitete, vključno z
.Cviček je pač dolenjski kralj.
P.S. Ežoj, javno se ti opravičujem, ker sem dvomila v tvoje olive.![]()
![]()
naor
Naor, meni se zdi, da bi lahko bila
, najraje bi ji pisala na ZS, pa ne upam, da ne bi povzročila kakšne zmede.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hempy polenta

Pivski kruh