Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj je bila goveja juhica z rezanci, pira z omako od šampinjonov, meso iz juhe in zelena solata. Za danes je ostalo še juhe in mesa, poleg pa zelo zelo dober pasulj. Pozdravček!
postrv s krompirjem v pečici, zeljnata solata, za posladek rumove kroglice Ana
pohana piletina (ocvrt piščanec) krpice sa zeljem cikla salata (rdeča pesa) Lidija...
danes, lignji v omaki s polento, zelena solata. fižol
torek: zelenjavni zrezki (domača proizvodnja), kremna špinača, pire krompir, solata lp Julija
pečen piščanec, pražen krompir, zelena solata ANJA
torek: puranji in svinjski dunajsko panirani zrezki, gobova omaka, rezanci in čokoladni desert cukrček
Ponedeljek: mineštra in pasji smrčki Torek: goveji zrezki v omaki, dušeno sladko zelje in kruhove kocke Sreda: Pogrej in pojej - sem cel dan odsotna - mi prav paše Lumpica
sreda: polnjeni jajčevci (z mesom in rižem), paradižnikova solata, pa mogoče še kaka juhica Julija
VCERAJ: polpeti iz mešanega mletega mesa(piščančje, svinjsko, goveje - kar pač imate) preliti z bešamelom ("obogaten z jajcem, slanino in sirom ter rjavo zapečen v pečici"), polnozrnate testenine pretresene na kisli smetani s peteršiljem; paradižnik v solati DANES: Paradižnikova kremna juha, krompirjevi cmoki z mesom v drobnjakovi omaki, čokoladni puding JUTRI : Golaževa juha in solata veverica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti