Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: zelenjavna juha

skleda radiča s fižolom in proti fizični, predvsem pa psihični utrujenosti, še kokosove rezine

lp

mzm

Včeraj: bistra zelenjavna juha s kroglicami, zajček v smetanovi omaki z brusnicami, široki valoviti rezanci, solata ledenka, češnje.

Danes: moji jedci ponovili vajo od včeraj, namesto češenj jagode, jaz pa solato kot samostojen obrok: ledenka s koluti svežih kumar, rukolo, trdo kuhanim jajcem in drobnjakom  

Katarinči

Danes: koruzna pita z morskimi sadeži, solata

Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)

Včeraj čebulna juha potem pa čevapi, ajvar, kruh.

Danes svinjina v par. omaki z rdečim fižolom, riž, solata.

Lp,

ursiii

Danes:  špageti z bolonjsko omako,  domača solata, jagode.

mopsika

Čičerikin curry in basmati riž, za posladek vetrci iz čičerikine vode. Sem morala poskusiti to čudo in dejansko niso švoh :) Edina napaka je bila, da sem jim pustila premalo prostora in so se sprijeli, ampak nič zato :) Vem za drugič.

RadaJem

Danes: Mlečne murke s krompirjem v oblicah :)

Moro

Sporočilo je spremenil(a) Moro dne 07. 2016 13:51

Danes goveja juha z rezanci, zrezki s sirom, popečen krompir z dušeno čebulo, zelena solata s fižolom

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

danes pečen piščanec, pečen krompir v pečici, sataraš z bučkami in zelena solata z rukolo

jutri bojo pikantne perutničke, bučke s paradižnikom in sirom in zelena solata z rukolo in tržaškim solatnikom

Danes bo:

skleda zelenega radiča s fižolom, voda in teran

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti