Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

pri nas danes razširjena družina - kosilo za 9 oseb - goveja juha z rezanci, orade in brancin na žaru, blitva (domača) s krompirjem, piščančji dunajci (za mlada, ki ne marata rib) ter prvi domač pečen krompir, zelena solata z vrta s paradižnikom. Za sladico pa jagodna pita, sladoled, jagode, smetana in kava.

http://www.mojalbum.com/tajda

Ha, darjuška, tako je to, ko se družina malce razširi ... Jaz sem danes sicer za okrnjeno družino kuhala, saj je hči na morju, a sem njenemu odnesla porcijo piščančjega curryja in dva kosa naana, ker vem, da ima to rad.

Torej sem že povedala, kaj smo mi (že spet) jedli: indijski piščančji curry in naan:

mamamia

Jaz sem danes pol pečene postrvi in zeleno solato s semeni. Za posladek pa sva si  z možem  privoščila češnje.

Moja dva pa sta bila na kartingu in v Mc Donaldsu. Oba zadovoljna, jaz pa tudi. Počitek.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

danes pečena vratovina, pečen krompir v pečici, zelena solata, borovnice

Danes:   ocvrti zrezki po dunajsko,  pečen, domača solata, jagode.

mopsika

Mesna omaka, špageti, paradižnikova solata, tiramisu

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sobota: klobase, pire krompir, dusena cebula in paprika kot priloga

Nedelja: ocvrti piscancji zrezki, mlad krompir iz pecice, porova prikuha, solata

Ponedeljek: paradiznikova juha s kuhanim jajcem in kruhovimi kockami, kasneje pa ogromna skleda sadne solate s stepeno sladko smetano 

zvitorepka

Včeraj: Kremna zeljna juha, špinačni široki rezanci z bučkami v smetanovi omaki, domača solata.

Danes: Domača tunina pica, zeljna solata.

RadaJem

Včeraj: goveja juha z rezanci in korenčkom, pražen krompir, mlinci, govedina, pohan piščanec, sv. pečenka, zelena in paradižnikova solata,  in pecivo, .

Danes: goveja juha, rizi bizi in zelena solata.

Balenka

danes piščančji zrezki v gorčični omaki, njoki popečeni na maslu in zelena solata

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti