Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: pizza iz testa za  z dodatkom jogurta, obložena z domačim šugom, šunko, sirom, svežo papriko, koruzo, kaprami, čebulo in rukolo, veliiiiko zelene zimske solate z vrta.

Katarinči

Goveja juhica, pohan pičanec in rižoto, zelena solatka.

SMARTY1

Danes: ena res gosta pirina mineštra

skleda zelenega radiča, češnje

lp

mzm

Danes: lečina juha, ajdova kaša z jabolki in cimetom

breskva

Danes:   zrezki v čebulni inomaki, široki rezanci na drobtinah,   glavna solata in                                               motovilec,   zadnji koščki Gogine alpske torte.

mopsika

Pri nas danes filana paprika od včeraj, jutri žar.

RadaJem

Doma narejene testenine s haše omako + Babičina dobrota (iz baze).

P.S. Hvala vsem za ideje. Včasih se mi zdi da pol dneva samo za brskanje po receptih zapravim :)

Syla

Danes ne bo špinače, ostali so še čufti za enega, zraven peresniki, dva bosta piščančje zrezke, pomfri, zelena solata.

Jaz bom škampe.

Jutri v razširjeni  družini goveja juha z rezanci, domač pečen kifeljčar, pečena piščančja prsa in telečji kotlet s korenčkom, grahom, zelena ledenka solata, tiramisu

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 03. 2016 13:21

Sreda: goveja juha, pečen krompir in piščančji zrezki po dunajsko, rukola s paradižnikom in redkvico.

Četrtek: domača pizza in paradižnikova solata.

Petek: sirovi štruklji v juhi.

Balenka

Danes: lignji s krompirjem in zelenjavo pečeno v pečici in hribovski regrat v solati 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti