Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Telečji trakci v omaki z zelenimi rezanci, mešana solata - zelena, hrastov list in mladi regrat z Velike planine

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: juha z zlatimi kroglicami in drobnjakom,  golaž, pečene hrenovke, makaroni (polžki iz petih žit) na maslu z drobtinicami, zelena & rdeča kristalka in rdeč hrastov list, jagode.

Katarinči

Danes sem si pa privoščila veliiiko skledo solate s sirom in paradižnikom, pa spekla sem si koruzni kruh in ga potem namazala s pašteto  

NutellomAnka

Danes in jutri: ena dobra, mesnata reč neznanega imena s čičerkino zlivanko (jutri bo najbrž s čim drugim)

lp

mzm

Lepo!

Danes sva jedla vsak po svoje: on kurje bedro, jaz kapelete s sirom, oba peso v solati.

Jutri bo boranja z mesom. Priloga bo samo kruh. Itak je kruh  eno od mojih najljubših živil sploh.

naor

Danes: chilli con carne, polenta, solata

breskva

Danes:   makaronflajš z mesom,   solata Ziva in motovilec,   spekla se je Gogina alpska torta.

mopsika

Danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, meso po dunajsko, ocvrte bučke pražen krompir, ledenka solata z vrta zelje, paradižnik, redkvice in naribano mlado korenje. Zame pa namesto mesa zlato zapečena postrv.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 31. 2016 13:27

Včeraj ocvrti kaneloni (šunka,sir), tatarska omaka, limonca in skleda rediča s fižolom.

Danes prebranac za žur http://www.kulinarika.net/recepti/15586/ostale-jedi/prebranac-za-zur/ s klobaso in panceto, kruhek, redič.

Jutri piščančji file v gorgonzolini omaki, rižota s šparglji in grahom.

Lp,

ursiii

Včeraj ostanki nedeljskega piknika- pečen piščanec in čevapčiči, zraven sataraš in zelena solata z zeljem,

danes špageti s paradižnikovo omako, popečene bučke z mocarelo, zelena solata,

popoldne kuhanje jagodne marmelade

jutri bo piščančja enolončnica z lečo, kvinojo, korenjem, in jagode s smetano

tabu

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti