Danes goveja juha z rezanci, preostanek stefani pečenke, pražen krompir, grahova omaka, mešana solata

Burito palačinke z lososom
Danes goveja juha z rezanci, preostanek stefani pečenke, pražen krompir, grahova omaka, mešana solata
Danes hitim, predolgo sem spala ![]()
špageti karbonara, zadnji motovilec pobran iz vrtička, sladička iz Zida (emažana) pol grem pa mal štihat...........no nisem se še čisto do konca odločila ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: ![]()
juha z gresovimi knedeljčki, pečen![]()
meso iz juhe, ostanki včerajšnje pečenke
motovilec, regrat, radič s ![]()

Danes bo to: filana kokos:) Super uspelo, filana v trup in pod kozo pod prsmi.
Ponedeljek: ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
| pinguwin je napisal/a: |
|
Danes bo to: filana kokos:) Super uspelo, filana v trup in pod kozo pod prsmi. pinguwin
|
Tole pa izgleda slastno!
Matr, tale piguwinov pšanc vabi
(frflotka in škofija sta moji)
Danes: pospravljanje zalog iz hladilnika in zamrzovalnika, torej, ena kotoletka, pol finokjota, en koren, dva mini pora, žlička kaper, žlica v olje vloženega paradižnika, čebula, česen, pest (moja, je majhna) rjavega riža, pest ajdove kaše, pest leče, šilce malvazije in začimbe. Zagotovo sem kaj spustila![]()

(kost od zarebrnice mi pripada brez ugovora) zeljnata solata, voda in teran
lp
Včeraj je bilo kosilo za domače in goste, s katerimi smo proslavili materinski dan in r. d. mojega Človeka:
goveja juha z jetrnimi knedlčki in
, koromačeva kremna juha,
pražen krompir, pomfri, popečene bučke in šampinjoni,
pečena
in
, pohani piščančji zrezki,
motovilec z jajčki, mešana solata,
pijana nevesta in kremne rezine,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 27. 2017 19:18
Bučkino-krompirjeva juha, mešana jufka v Loving Hutu.![]()
Pojma nimam, kaj je Miška skuhala, za prve tri vrstice bi prosila prevod v uradno slovenščino
. Me ima res firbec, če prav ugibam.
Pri nas za kosilo: cvetačna kremna juha, skutni štruklji, omaka s svinjino in grahom, motovilec v solati.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burito palačinke z lososom

Bananin puding z vanilijevimi rogljički