Torek:

Pozdravček!
Torek:

Pozdravček!
prisiljeno zelje s fižolom![]()
![]()
![]()
Danes sem naredila "ta oranžno juho", iz buče hokaido. V dar sem dobila dva ogromna kosa jabolčnega štrudla in to je bilo najino kosilo.![]()
Imejte se fajn!![]()
![]()
danes mesna štruca, pire in mešana zelena solata
Danes: korenčkova juha, filane paprike, paradajzova solata, gosti sok iz poberovcov. Poskušam maksimalno ponucat tisto, kar raste na vrtu.
Iz dveh razlogov: domače je in frišno, pa vlagat ni treba, če sproti pojemo, a ne? ![]()
rižota in zeljnata solata s krompirjem
čebulka
![]()
![]()
![]()
Danes: makaronflajš, endivija, breskve.
![]()
Danes goveja juha z zvezdicami, špinača, pire krompir, hrenovke, zelena solata z radičem
Jaz pa sem zjutraj dobila obvestilo, da so v ribarnici dobili sveže sardone in sem si jih poleg juhice popekla, v solato pa sem dala še kuhan krompir in semena. Preostanek pečenih ribic pa bo šel v marinado...samo še recept poiščem....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
danes panirani piščančji fileji, pečen krompir in paradižnikova solata s papriko
Danes pri naju: juhice je zmanjkalo, bila je mrežna pečenka, spasiran zelenjavni zosek, tenstan krompir in mešana solata... nič sladičke...zame pol kile fig, za termitka kilo bosanskih sliv...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ocvrte brizgane palčke (churros)

Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni