Trixi, hvala, mislim pa, da mami nima zaščitnih mrez, bo pa verjetno za drugo leto razmislila o tem.

Svaljki s čemaževim pestom
Trixi, hvala, mislim pa, da mami nima zaščitnih mrez, bo pa verjetno za drugo leto razmislila o tem.
Danes: zelenjavno-mesna juha, novi fižol z drobtinicami, čežana, več vrst solate - paradižnikova, stročji fižol , kumarična - take, ki lahko počakajo. In štrudelj. Vse je že skoraj fertik, jaz danes likam in šivam (če se mi bo dalo?)
Katrca11![]()
![]()
![]()
Danes: ocvrti puranji zrezki, pečen
, domača kristalka,
zadnje slive.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mopsika
pečeno piščančje bedro(sosedov domač piščanec) dovolj zame in hčerko,pražen krompir,zelje v omaki,kumare v solati
čebulka
Nedelja:
Po dolgem času goveja juhica...
. Pečen krompirček s korenčkom, popečena gov. rebra (iz juhe), zelena solata:

Pozdravček!
Danes pri naju: goveja juha z zdrobovimi cmoki, kuhana govedina in zelenjava, tenstan krompir, jabolčni hren, radič s krompirjem in jajci, sladoled s čokolado in malinami.
Zdaj imam pa namen narest še pikantne palčke, bom rekla tko kot Katrca11, če se mi bo dalo ![]()
![]()
Mi pa smo se potikali v Kamniški Bistrici, vroče, presušena zgornja struga..... sedaj pa se gremo razvajat v kitajsko restavracijo ...![]()
![]()
- za najina dvojna rojstna dneva v istemu tednu....
Včeraj: samoborski čevapi v lepinji.
Danes: goveja juha z rezanci, pražen kormpir, mlinci, pečena raćka, zelena solata, čokoladni puding.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Včeraj: piknik...po moje zadnji pred kostanjevim, takrat pa običajno ne pečemu na žaru, temveč kuhamo v kotlu bograč
Ta teden imamo ogromno opravkov, zato bolj hitra kosila
Danes: špinača, pire, hrenovka
Jutri: sardele, paradižnikova solata, ciabata
![]()
Danes bo kar goveja juhca, ker sem si vzela dopust ![]()
Torej goveja juga z zdrobovimi žličniki, govedina v solati in veliko zelene solate. Sladkali se bomo verjetno se kar s sladoledom.
Lep ponedeljek vsem skupaj.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svaljki s čemaževim pestom

Moj domači kruh