![]()
![]()
![]()
Danes:
polpeti, domača kristalka.
![]()
![]()
![]()
Danes:
polpeti, domača kristalka.
Zelena solata s češnjevim paradižnikom, mozzarelo, mlado čebulo in jajčki, pečena pleskavica, kava ter sladoled s šlagom ![]()
Danes pa ta prava gobova juha iz malo suhih jurčkov, veliko svežih lisičk, krompirja in tiramisu, ki ni tiramisu po vseh pravilih z borovnicami.
![]()
Včeraj
: kunec po divjačinsko, ovit v slanino, pečen v vrečki v pečici s celimi čebulicami, divjačinska omaka z brusnicami in smetano, polnozrnati pirini rezanci, zelena in rdeča kristalka, mentolov sladoled s čokolado, jogurtov kolač s češnjami, rabarbaro in nektarinami.
Danes
: za moje izbirčneže ponovitev glavne jedi od včeraj (kunec ni bil ravno majhen
), solata, sladoled, zame pa lahko poletno kosilo: ribji namaz iz sardin (po receptu iz baze) na hrustljavih krušnih ploščicah, paradižnik, rukola, solata, ![]()

Katarinči
lisičke z jajci in solata.
Sonjadanes kalamari, pečen krompir, tatarska omaka in zelena solata
jutri ostanek filanih paprik, pire in zelena solata
Danes preostanek telečje juhe, lazanja, solata ledenka
Kjer je volja, tam je pot. Trixi še vedno praznujevaDanes: krompirjeva solata z jajci, mesni polpeti, juhica iz vrečke in mnogo ljubečih objemov
....Kaj že???
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
![]()
![]()
![]()
Danes:
golaz, široki rezanci z drobtinami, domača solata kristalka, češnje.
![]()
| babka1951 je napisal/a: |
| še vedno praznujevaDanes: krompirjeva solata z jajci, mesni polpeti, juhica iz vrečke in mnogo ljubečih objemov |
Čestitke in uživajta.
Jaz pa prisilno noge u luft, lazanja je še, pa domača solata. Jutri se bomo pa že še znajdli.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani svaljki

Polpetki iz melancan