Danes in jutri filana paprika, pire krompir, radič v solati, ![]()
Danes in jutri filana paprika, pire krompir, radič v solati, ![]()
danes domača pica
Danes sva jedla domace testenine z mesnim ragujem in domaco solato, za sladico pa ameriske cokoladne piskote![]()
Jutri bodo pecena piscancja bedra s pecenim mladim krompirjem in domaca solata, piskotov pa ni vec![]()
V sredo bom pripravila goveje zrezke v omaki, riz z grahom in strocji fizol v solati, piskotov se vedno ni![]()
V cetrtek bo.....se ne vem ![]()
pečen piščanec , mlinci in kumarična solata
BalenkaDanes bo, ko bo.......
Stročji fižol s korenčkom in jajci...ena taka zloženka, lepo rumeno zapečena...zraven "hot horse" zrezki s pekočo DB omakico, zelena solata z naribanim korenjem in v trdo kuhanimi jajci, preliv iz jogurta... pol pa naprej: prosto po Prešernu...moj biskvit z malinami, jaz fige in marelice...morda še sladoled in kavica, ampak za to se bo moral, še zelo hudo izkazat![]()
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
![]()
![]()
![]()
Danes: polnjene paprike, pire
, domača solata, borovnice, breskve.
![]()
Danes idrijski žlikrofi z govejo bakalco, zelena solata, nedeljski tiramisu, jutri pa puranja prsa z grahom, stročjim fižolom in korenjem, pire iz sladkega krompirja ter paradižnikova solata, domač sladoled iz gozdnih sadežev.
malagaMeso po dunajsko, pražen krompir, rdeča pesa v solati, zelena solata s paradižnikom, za enega še kremšnita, breskov kompot
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes: krompir v oblicah s pestom (recimo) iz pskov, dušen stročji fižol s paradižnikom, solata
Brez vrta je vse z vrta ali drugače rečeno, kosilo iz šenka![]()
lp
mzmdanes pečen piščanec, šampinjoni polnjeni s slanino in sirom, popečene bučke in zelje, mešana solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poširane hruške

Ajdovi svaljki s kislo repo