![]()
![]()
Danes: puranovi zvitki z bučko in sirom,bučke v omakci,široki špinačni rezanci na drobtinah,zelena solata,
sočna jabolčna pita.
![]()
![]()
![]()
Danes: puranovi zvitki z bučko in sirom,bučke v omakci,široki špinačni rezanci na drobtinah,zelena solata,
sočna jabolčna pita.
![]()
Danes: juha, lazanja, solata
Včeraj: juha, pečene perutničke in pečena zelenjava, bučkini polpeti, kumarična omaka.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes tole, samo blitva namesto špinače, zelena solata
Goveja jha z zdrobovimi cmoki, široki rezanci in omaka iz sv.ribice, smetane in sira, mešana solata, jagodna pita, traminec
Kjer je volja, tam je pot. Trixipiščančja obara z jetrnimi knedlčki
BalenkaVčeraj popečen file postrvi s tržaško omako, zeljna solata, popoldne sem pekla osja gnezda s skuto in pehtranom
danes goveja juha, pečeni kosi piščanca, tzatziki, zelena solata, teran
za večerjo pa mladi krompirček in solata
jutri bo pa goveja juha in zapčena kaša s sadjem in skuto
tabuDanes: njoki od ricotte, koromač s paradižnikom, pečen piščanec, mešana solata, hitra panna cotta
breskva![]()
![]()
Danes: goveji golaž,testenine,solata,jabolčna pita.
![]()
Včeraj: Pečena sipa v pečici z zelenjavo iz vrta (krompir, koren, čebula, česen, kolerabica) ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kako je to dobro, hvala bogu imam v skrinji še eno, ki pride na vrsto najbrž kar v soboto..
Danes: pečene perutničke in krompirjeva solata
Jutri: pečeno jajce na tostu in blitva namesto špinače (treba uporabljat vrt)
Sobota: sem pa že zgoraj napisala :)
testenincaDanes najprej posladek ![]()
nato še popečen mlad sir, pski in kruh
in skleda, ma kaj skleda, banja zelene solate
Včasih tudi nam, blokovskim brez vrta, pade sekirca v med![]()
lp
mzm
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene gobe

Rižek z lososom