Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Sobota: Piščančja juhica

Nedelja: Zelenjavna juha, pečen nadevan piščanec, mlinci, rdeča pesa v solati in zelena solata

Ponedeljek: pečena piščančja bedra, riž z zelenjavo, zelena solata

Torek: tortilje s piščancem in ogromno zelenjave, zelena solata

Sreda: orjaška sipa v pečici s domačim krompirjem, korenjem in kolerabico in skleda zelene solate

testeninca

Včeraj: bila sva na terenu in jedla: gobova juha,polnjeno pleskavico  s sirom,solata,domač kruh

Danes: goveja juha, meso iz govedine,pečenka,solata,pražen krompir,breskve.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 24. 2014 17:00

Torek:       

Pozdravček!

Danes goveja juha z vlivanci, dušen stročji fižol s paradižnikom in krompirjem, pečeni kosi piščanca, sv. kotlet, solata ledenka iz vrta

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: zelenjavna mineštra

kruh s skuto in svežimi kumarami ter začimbami, skleda radiča neznanega reza

lp

mzm

Danes: piščančja obara z žličniki, kokosovi cmoki

breskva

Ker imam veliko bazilike, sem naredila pesto in ga zmešala s krompirjem in spekla v pečici, zraven sva skupaj en zrezek rostbifa na rukoli in zeleno solato z vrtno krešo.

Včeraj je kuhinja zatajila, zato je bilo nekaj na hitro: paradižnikova solata in hrenovke.

Danes ni bilo veliko bolje, ampak malo pa že: paradižnikova solata in pečene platice .

, hvala ribiču.

Balenka

Sreda:       

Pozdravček!

Vceraj smo imeli RD zabavo, pekli na zaru, za sladico pa sem spekla cokoladno torto, polnjeno z mascarponejem in prelito z ganache kremo.

http://myhomecuisine.blogspot.com/2014/06/matildas-chocolate-ca

cosmo

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti