Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

večerja je bila: solata iz pečenega puranjega mesa, zelene solate, špinače, jajc, malo sira Plava Laguna, rahlo začinjena z olovnim oljem in jab. kisom 

majaos

Kakšen je pa to sir Plava laguna?

Commis débarrasseur

Juha, testenine v mesno-zelenjavni omaki, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Pozdravček, po podaljšanem vikendu, imeli smo se super dobro jedli, skrb za vrt sem prepustila hčerkam in je ok... 

Lepe slikice, sem pa vesela novic o Ežoju

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

babka1951 je napisal/a:

Ejjjj, moj Brando, kako si mi polepšal tole jutro

se tudi jaz odpravljam na našo češnjo, upam, da nam dol zgrmela

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Zgrmela nisi in tako je na kuhinjskem pultu sedaj samo češenj od pola tone in v pripavah že variacije gogine alp.torte, štrudlja sa skutom, pite s kremnim sirom itd...
Kaj bi mi brez naše babke!?!!? Muaaaaa
Pa dobro jutro alle zusammen

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes: makaronflajž-makaronovo meso,solata,češnje

mopsika

Piščančja nabodalca, rižota, kumarična in paradižnikova solata. Popoldne pa čokoladna torta za pridne učence, ki zaključujejo šolo...

KULmladiči

včeraj domači ribji burgerji, skleda solate,

danes pečene polnjene paprike (mleto meso+ajdova kaša), kumaričina solata

lp

danica85

Danes bo miljonska juha, pire krompir, kumare v omaki in polpetki in mešana solata ( korenje, zelena solata, malo motovilca, nekaj kumar)

tanjaj

zzak1977 je napisal/a:

Kakšen je pa to sir Plava laguna?

Commis débarrasseur

tiskarski škrat je bil, ime sira je Laguna - tvrdi kravlji sir, poreklo hrvaško 

Današnje kosilo pa golaž in makaroni

majaos

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti