Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

pečenice,kuhan krompir s petršiljem, , kupljena rolada 

majaos

Lep pozdrav vsem.

Pred časom sem se že vpisala pa zaradi pomanjkanja časa hitro odnehala.

Zdaj sem pa začela nabirati ideje kaj kuhati in mi tale tema pride zelo prav. Sploh, kar je enostavnih jedi. Doma imamo namreč dojenčka + 2 vrtičkarici:).

Takole sem pa kuhala zadnje dni:

sreda: bučna juha, panirana cvetača+ bučke in pečen krompir

četrtek: koščki piščančjega fileja z zelenjavno omako in njoki

petek: milijonska juha, palačinke iz pirine moke in višnjev kompot

yaya

Včeraj kosilo na hitro: "špinača" iz blitve, pire krompir,

malo kasneje pa kosilo v večji družbi: pečen krompir, svinjske rebrce in pohane bedrce, kaneloni, paradižnikova solata, redkvica v solati.

Danes: kislo zelje s fižolom in krvavica.

Balenka

Danes čevapčiči- doma pripravljeni, , piščančja nabodala, pomfri, šobska solata- po ideji najmlajšega

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: rastresena paprika, domač pirin kruh

breskva

MBrando, kje si uspel dobiti Quest PB cup? Se dobi že kje pri nas ali naročaš iz tujine?

MBrando je napisal/a:

Ponedeljek:
A lean start of the week, oz. kot bi porekli jeziku naše male babke 
Za nežen začetek tedna ter priprave na vročino, sem si kar zamešal 1/2domače skute 1/2TUŠ puste skute + začimbe + domač olifc + članek iz Globala (aja, tudi tega sem dodal?!?!); 
V opombo; Članka SEVEDA nisem pojedel, le prebiral sem ga, ob osvežujočem obroku

Nadaljeval pa s popoldansko malco v prijetni družbi,  in s protein QUEST BAR peanut butter muFinom;

Torek:
Nekaj na hitro....vtži bremzo v usta 

Sreda:
Poletno in na hitro...preveč dogaja za kulinarične presežke

Četrtek:
Papan in Maman na obisku, zatorej takšna HILTON ponudba 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Kimchi

Kimchi je napisal/a:

MBrando, kje si uspel dobiti Quest PB cup? Se dobi že kje pri nas ali naročaš iz tujine?

Kimchi

BOOON jOUr KiMČi
Dobiš jih pri nas ja...osebno kupujem Queste v BPcentru na Tržaški v Mbju. 
Drugače dobiš queste na strani, katero mi je posredoval VelikiKuhar, v kolikor nisi iz MBja, a žal mufinov na tej int.strani ne boš našla 
To pošljem na ZS, ker ne vem, ako lahko oglašujem trgoFine tukaj.

pa lep super fino fajni dan želim

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Joj, mislm da sm v nedeljo nazadnje pisala kaj kuham...

torej, ta tedn smo jedli:

pon: na vodi pečena pišč.stegna, solata

tor: peresniki z zelenjavno omako, pesa

sre: smo šli v mehiško-različne tortilje, mešana solata, pečen krompir, načo

čet: zelnata solata, pohana salama

pet: goveja juha (iz zamrzovalnika) z zlatimi kroglicami, potem pa kaj "postrezi si, hladilnik je blizu"

Včerejšni meni, je posledica celodnevnega iskanja točno določenega izdelka, po celi Lj, ki ga seveda nism dobila nikjer-ponudbe je dost, sam tistga kar si zamisle človk, pa ni nikjer...

danes: miljonska juhica, rižota s puranom, brokolijem, korenjem in cvetačo, solata-berivka

lp 

danica85

Danes: pečene piščančje kračke, špageti z drobtinami,domača solata, tiramisu,potica

mopsika

Doma milijonska juha, kasneje pa praznovanje pri prijateljih.

tanjaj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti