pečenice,kuhan krompir s petršiljem,
, kupljena rolada

Odlično hitro kosilo
pečenice,kuhan krompir s petršiljem,
, kupljena rolada
Lep pozdrav vsem.
Pred časom sem se že vpisala pa zaradi pomanjkanja časa hitro odnehala.
Zdaj sem pa začela nabirati ideje kaj kuhati in mi tale tema pride zelo prav. Sploh, kar je enostavnih jedi. Doma imamo namreč dojenčka + 2 vrtičkarici:).
Takole sem pa kuhala zadnje dni:
sreda: bučna juha, panirana cvetača+ bučke in pečen krompir
četrtek: koščki piščančjega fileja z zelenjavno omako in njoki
petek: milijonska juha, palačinke iz pirine moke in višnjev kompot
yayaVčeraj kosilo na hitro: "špinača" iz blitve, pire krompir,
malo kasneje pa kosilo v večji družbi: pečen krompir, svinjske rebrce in pohane bedrce, kaneloni, paradižnikova solata, redkvica v solati.
Danes: kislo zelje s fižolom in krvavica.
BalenkaDanes čevapčiči- doma pripravljeni, , piščančja nabodala, pomfri, šobska solata- po ideji najmlajšega
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: rastresena paprika, domač pirin kruh
breskvaMBrando, kje si uspel dobiti Quest PB cup? Se dobi že kje pri nas ali naročaš iz tujine?
| MBrando je napisal/a: |
Ponedeljek:
|
| Kimchi je napisal/a: |
MBrando, kje si uspel dobiti Quest PB cup? Se dobi že kje pri nas ali naročaš iz tujine?
Kimchi |
Joj, mislm da sm v nedeljo nazadnje pisala kaj kuham...
torej, ta tedn smo jedli:
pon: na vodi pečena pišč.stegna, solata
tor: peresniki z zelenjavno omako, pesa
sre: smo šli v mehiško-različne tortilje, mešana solata, pečen krompir, načo
čet: zelnata solata, pohana salama
pet: goveja juha (iz zamrzovalnika) z zlatimi kroglicami, potem pa kaj "postrezi si, hladilnik je blizu"
Včerejšni meni, je posledica celodnevnega iskanja točno določenega izdelka, po celi Lj, ki ga seveda nism dobila nikjer-ponudbe je dost, sam tistga kar si zamisle človk, pa ni nikjer...
danes: miljonska juhica, rižota s puranom, brokolijem, korenjem in cvetačo, solata-berivka
lp
danica85Danes: pečene piščančje kračke, špageti z drobtinami,domača solata, tiramisu,potica
mopsikaDoma milijonska juha, kasneje pa praznovanje pri prijateljih.
tanjajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Odlično hitro kosilo

Pijana Kokoš