Danes: rižota z mesom in veliko zelenjave-korenjček,čebula,paprika,beluši in paradižnikova solata
mopsika
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem
Danes: rižota z mesom in veliko zelenjave-korenjček,čebula,paprika,beluši in paradižnikova solata
mopsikaDanes sem se odločila, da ne kuham! Nekaj je še od včeraj, nekaj v zamrzovalniku, zame pa bo delu na vrtu ena bogata osvežilna solata!
Sladica: ena njami malinova pita iz Leclerca, nekaj češenj, jagode
Kjer je volja, tam je pot. TrixiBrando, dreams are for free, a znajo se tudi uresničiti.
Jaz se še dobro spomnim, kako sem nekoč, ko sta bila otroka še manjša ob vsaki priložnosti rekla, da enkrat si pa želim videti Havaje in pri tem tega nikoli nisem niti malo zares mislila, da se bo to kdaj zgodilo. Pa je usoda hotela drugače, moj sin se je tja preselil, jaz sem pa tudi že skoraj tam doma, če malo pretiravam.
Svet je postal tako majhen. In tako dosegljiv tudi nam "navadnim ljudem."![]()
Kosilo:
Danes kr neki, ni niti za slikat.![]()
![]()
naor
Danes: prvič v moji dolgoletni kuharski karieri - morska rižota
Moram povedat: Bila je užitna ![]()
Goveja juha in kar najdeš v hladilniku, za posladek češnje.
tanjajDanes piščančji zrezki v hrenovi omaki, zdrobovi cmoki in mešana solata,
jutri pa špageti boloneze, solata.
Lp,
ursiiiDanes: zelenjavna omaka, špinačni rezanci, berivka, tiramisu s pudingovo kremo
preveč nakuhanih testenin od včeraj (polžkov) + preveč razraščeni koromač na vrtu = makaronov narastek (omakca iz prepražene čebulce, česna, koromača, malo začinjena, podlita s smetano, v njo vmešan parmezan in jajca)![]()
![]()
![]()
Daes: špageti v bolones omaki, paradižnikova solata, pesa v solati,potica z biskvitnim nadevom
mopsikaMusaka in berivka. Kasneje jagode.
tanjajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem