Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: rižota z mesom in veliko zelenjave-korenjček,čebula,paprika,beluši in paradižnikova solata

mopsika

Danes sem se odločila, da ne kuham!  Nekaj je še od včeraj, nekaj v zamrzovalniku, zame pa bo delu na vrtu ena bogata osvežilna solata!

Sladica: ena njami malinova pita iz Leclerca, nekaj češenj, jagode

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Brando, dreams are for free, a znajo se tudi uresničiti. Jaz se še dobro spomnim, kako sem nekoč, ko sta bila otroka še manjša ob vsaki priložnosti rekla, da enkrat si pa želim videti Havaje in pri tem tega nikoli nisem niti malo zares mislila, da se bo to kdaj zgodilo. Pa je usoda hotela drugače, moj sin se je tja preselil, jaz sem pa tudi že skoraj tam doma, če malo pretiravam. Svet je postal tako majhen. In tako dosegljiv tudi nam "navadnim ljudem."

Kosilo:

Danes kr neki, ni niti za slikat.

naor

Danes: prvič v moji dolgoletni kuharski karieri - morska rižota

Moram povedat: Bila je užitna

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Goveja juha in kar najdeš v hladilniku, za posladek češnje.

tanjaj

Danes piščančji zrezki v hrenovi omaki, zdrobovi cmoki in mešana solata,

jutri pa špageti boloneze, solata.

Lp,

ursiii

Danes: zelenjavna omaka, špinačni rezanci, berivka, tiramisu s pudingovo kremo

breskva

preveč nakuhanih testenin od včeraj (polžkov) + preveč razraščeni koromač na vrtu = makaronov narastek (omakca iz prepražene čebulce, česna, koromača, malo začinjena, podlita s smetano, v njo vmešan parmezan in jajca)

majaos

Daes: špageti v bolones omaki, paradižnikova solata, pesa v solati,potica z biskvitnim nadevom

mopsika

Musaka in berivka. Kasneje jagode.

tanjaj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti