MBrando, ker vem da obožuješ mak
in zdaj preberem da tudi buče
, ti predlagam moj recept za tikvino pogačo
http://www.kulinarika.net/recepti/5191/sladice/bucna-po
![]()
![]()
ANJA
MBrando, ker vem da obožuješ mak
in zdaj preberem da tudi buče
, ti predlagam moj recept za tikvino pogačo
http://www.kulinarika.net/recepti/5191/sladice/bucna-po
![]()
![]()
ANJA
In ker sem danes čisto sama, bo to bilo moje kosilo:
SREDA: 
Kako bi že temu rekli...
No, naj bo "makaronflajš",
zelena solata
Pozdravček!
Morska solata s sirom na žaru. Za sladico pa košček pehtranke.
BrgitaDolores, omake sem polnila v kozarčke in pasterizirala 40 min na 90 stopinjah. Tako piše v stari bukvi moje mami.
. Lani so se odlično obnesle za celodnevno pot na morje, letos pa sem izbor še povečala. Danes bom pripravila še paradižnikovo omako. Mojima dvema je takšna hrana najbolj všeč, jaz pa sem običajno na morski hrani in solatkah. Tu doma je lažje skuhat. Nekaj kozarčkov pa bo ostalo še mladini doma.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes kuhal mož..sicer z eno roko,toda odlično..polgolaž,pol boranja in en hladen radler
Včeraj: bučkini polpeti in skleda zelene solate
Danes: Žrebičkovi trakci na rukoli z avokadom
leandrosPri meni danes, enako kot včeraj:
O kraljih tokrat ne bi..................... uf, matr, pozabil poslat čestitko beti.
O sodobnih fotkičih, nafilanih z elektroniko pa tudi nič ne rečem, le, da so tolk pametni, da sami določijo kaj je motiv fotke in tam izostrijo ( in, seveda zgrešijo ). Baje, najnovejša gereracija fotoaparatov, sploh ne bo potrebovala človeka, sami bojo zbrali motiv, sami slikali, sami pregledovali fotke, ki bojo varno spravljene v trezoru NSA nekje v pentagonu.
Kot bi rekel en moj sosed ( Aldous Huskley, ne verjamem, da ga poznate ): Krasni novi svet!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes
rižota iz prvih letošnjih lisičk, rukola...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Johanna
Moj sin je danes imel piščančjo omako in svedrčke, jaz pa kraljevske gambere in berivko iz mojega balkona. Kuham pa paradižnikovo omako in poskusno gre na morje tudi paradižnikova omaka z gamberi.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z bolonjsko omako

Polpetki iz melancan