Danes za naju z mamo cvetačna juha, slivovi cmoki, ki so ostali od včeraj. Za ostale pečeni svinjski kotleti, pečen krompir, solata.
msegov
Lečina juha in krekerji iz polente
Danes za naju z mamo cvetačna juha, slivovi cmoki, ki so ostali od včeraj. Za ostale pečeni svinjski kotleti, pečen krompir, solata.
msegovPETEK:
Kisla repa s kuhano kračo, koruzni žganci (škoda, preliti samo z mastjo, brez ocvirkov, jih ni):
Pozdravček!
kuha se piščančja juha (prehlajeni v hiši), dunajci od včeraj, solatka, kakšna priloga ...
majaosDanes:

Pozdravček!
Tole pa pri nas včeraj in danes.
Kruhovi cmoki, gobja omaka, zelje s fižolom;
filana paprika, pire, rukola.
Pri nas danes ena juha iz vrečke..... spet želje najmlajšega.... pa ostanki včerajšnjega kosila, zraven pa še ocvrti rakci......zelena solata.....ah tako lačni, da spet nismo slikali....
Jutri pa če nam uspe, pizza v Parmi Ljubljana....jo že od ob objave v Nedelu sanjam...moje mladostne slastne izkušnje....
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes,zelenjavna juha( brez mesa)palačinke, solata.
Jutri,kašnata repa ,krvavice.
MilžiDanes:paradižnikova rižota z lignji, solata, ponarejeni rženi hlebčki
Ežojeva kompozicija![]()
JJ oz JOPLIN: Priporočeno storjeno!. Vzela pečeno raco in piško z lignji, ter skupno skledico rižeka.
Pojedla kuriko z lignji ter riž, mama še nekaj race, ostalo pa reciklaža za jutri. 2 kosila za eno 1nega. PRICELESS!!
Seveda ni smela manjkati solata. Pri maman MEŠANA (zelo okusna) pri meni pa PIKANTNO ZELJE (boooomba!!! njam njam)
Jutri: polnozrnata baguetta, ostanes pečene race, sir, kisle kumarice in čvrst jogurt.
Nedelja: Jota
Ponedeljek: Kurji ragu in moji preljubi žganci
Torek: PASULJJJJJJJ
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečina juha in krekerji iz polente

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo