Danes na željo drugih testenine s kupljeno sladko-kislo omako. Za posladek indijančki

Danes na željo drugih testenine s kupljeno sladko-kislo omako. Za posladek indijančki

Včeraj: Malo drugače kot splanirano a MEGA dobro.
Cvetača popečena na kokosovem olju, čebuli in česnu z ogromno currya + zdrobovi žličniki, popečeni na olivnem olju da je fajn hrustalo, ter solata iz kisle repe, paradižnika ter zelene paprike.
Danes: Nekaj podobnega...po navdihu
Kje se pa dobi kokosovo olje ( " nikad čuo " )?
ežojaby, Vau kakšni indijančki.![]()
![]()
lp, pinka![]()
EŽOJ,
to olje se dobi v vsaki bolje založeni trgovini. Vendar ga ne išči v steklenicah, ker je pakiran v lončkih - steklenih, plastičnih, .....
Izgleda bolj kot pasta. Lahko pa je izgled embalaže tudi podoben margarini, pakiran kot tablica bele čokolade s kokosom.
beatrice
TOREK:
Pečene perutničke s krompirjem, zelena solata:

Pozdravček!
| ežoj je napisal/a: |
Kje se pa dobi kokosovo olje ( " nikad čuo " )?
|
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Danes: fižolova juha, rižota in zelena solata,
s tiramisujem.
Migla![]()
Danes: Rižota s piščancem, solata. Če bo kdo hotel, svež štrudelj iz zmrzovalnika.
Jaz bi en košček, prosim. Kar tjale mi dej ![]()
Danes pri meni:
- ni več, je pa bl en velik pisker svinjskih želodčkov s krompirjem.......![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači sladoled za vroče poletje

Jabolka v srajčki