Danes morska rižota in endivija.
Včeraj čevapi z zenfom in čebulo, endivija.
Rdič nam je pošel, trenutno smo na endiviji, ko poide še ta, nam ostane še motovilc.
Zaenkrat nam še ni hudega! ![]()
Danes morska rižota in endivija.
Včeraj čevapi z zenfom in čebulo, endivija.
Rdič nam je pošel, trenutno smo na endiviji, ko poide še ta, nam ostane še motovilc.
Zaenkrat nam še ni hudega! ![]()
kosilo: goveji zrezki v omaki, pire, rdeča pesa
večerja: jabolka, kuhana na pari, v poštev pride tudi čokolino:)
majaosKorenček v solati, popečena bageta z guacamole omako. Jutri kako lahko kosilo, zvečer imamo namreč večerjo v mehiški.
abySreda: Prežganka (mamina, najboljšsa. Hvala maman
)
KusBIZI z a lot of curry, pol glave kuhane cvetače, prelite z olivcem, zelen sveži feferon
Včeraj: Na podaljšanem vikendu oz. dopustu pri družini v LJ. Tetka je v sferah ozvezdja, joge, orientalskega plesa, zatorej je pri njej papcat vedno pravo doživetje.
Gosta zelenjavna juhica (vse sestavine domače. Nekaj iz lastnega primorskega vrta, nekaj iz tržnice) bio eko, ali obratno.Kako sedaj?!?!
+ file morske SPAKE (majkemi. Prvič jedel in kar po prvem grižljaju sem jo okronal za mojo TOP nom nom ribico), eko bio krompir ter domača blitva (no, več krompira kot blitve, zatorej sem pojedel le žlico tega) + skleda domače zelene soljat v kombinaciji z radičem ter prelita z lokalno primorskim balzamičnim kisom. Uff ufff
Danes: Ostanek fiiine juhe + polnozrnati kuskus...
Včeraj peščen domač piščanec in solata.
Danes bo kurja juha iz delov, ki jih nismo spekli včeraj in palačinke.
msegovvčeraj: curry krompirjeva solata z popečenim kruhom (za tamala brokoli, v kosih krompir in en štuc hrenovke)
danes: me pelje dragi na lepš in bo zunaj kosilo.
jutri: počasi pečena goveja rebra alla gordon (za odrasla), bolonjska omaka (za tamala), njoki (za vse) ter solato (za naju zeleno, za njo paradižnik, za njega pesa)
nedelja: bistra zelenjavna juha z kroglicami, pirini polpeti, pire krompir in solata
sprememba plana, zato spreminjam :D
Mamka Bršljanka
Danes zdrobova juha z korenčkom, ostanek včerajšnje musake,kuhana zelenjava, rdeča pesa v solati
Ker musake ni dovolj bodo za naju z hčerko lososovi fileji z sezamom, paradižnikova solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
| msegov je napisal/a: |
Včeraj peščen domač piščanec in solata.
|
Ni nič škripalo pod zobmi????
Trije topli sendviči.
lp
cervusDanes /paprike polnjene z krompirjem iz pečice ,domači kruh .
golubićPETEK:
Goveja juhica z domačimi rezanci; pražen krompir z ocvirki, popečena govedina, hrenovo-jabolčna omakica (brez hrena
, radič:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Carbonara s krompirjevimi tortelini

Bananin puding z vanilijevimi rogljički