Dovolj nedolžnosti, hočem greh ![]()
repa se pri nas je neoprana, samo dušena z malo čebule, brez drugih dodatkov, še najboljša je kisana na tropinah.
lp
mzmDovolj nedolžnosti, hočem greh ![]()
repa se pri nas je neoprana, samo dušena z malo čebule, brez drugih dodatkov, še najboljša je kisana na tropinah.
lp
mzmežoj - bi takoj naredila menjavo za tvoje kosilo
ma priznam, tale faširana štruca mi nikol preveč ne uspe, enkrat preveč zapečeno, drugič pa premal.....lep pozdrav ![]()
Danes: svinjski zrezki s porom in kuhano kolerabo, kitajsko zelje s koruzo, dunajska čokoladna krema
breskvaJaz bi se pa danes oz. včeraj povabila k Mamimii. Že dolgo nisem kaj takega jedla. ![]()
![]()
![]()
naor
| naor je napisal/a: |
Jaz bi se pa danes oz. včeraj povabila k Mamimii. Že dolgo nisem kaj takega jedla.
|
Ti samo pridi, tudi nenapovedana ... to imamo vedno na zalogi!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Včeraj za mojega pašta fižol, zame so kuhali drugi,
danes pa povabljena k mojim staršem: goveja juha, gobova juha, pire krompir, rdeče zelje, ocvrt piščanec in pečena pečenka, kuhana cvetača, zelena solata, za sladico pa domača pehtranova potica in jabolčni štrudelj in seveda ![]()
![]()
Petek: Krvavice/pečenice, zelje, matevž
Sobota: Pastirska pogača, solata, muffini s čokolado
Nedelja: Goveja juha, popečena poletna s sirom in šunko/riž z gobicami/njoki in žrebičkovo meso v omaki, solata, ledeno nebo.
BrgitaDanes goveja juha z domačimi rezanci, polpeti, pražen krompir, endivija z fižolom
Posladek skutina torta
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes bo matevž, zelje in pečenica ter nekajpotice od včeraj.
tanjajvčeraj: zrezki v zelenjavni omaki in pire krompir
Danes: piščančja rižota z zelenjavo in skleda endivje
lučicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Skutna pita

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom