Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

NEDELJA:

Piščančja juhica (od včeraj), dušen telečji hrbet, kus-kus z omako iz metih jurčkov, dušen korenček; zelena solata:

Pozdravček!

Danes: gobova juha (homemade) z opečenimi krušnimi kockami, sladko zelje s pirejem in peč. hrenovkami, palačinke z marmelado.

Lep dan,

majaos

Danes juha po trenutnem navdihu iz sestavin v špajzi. Zame odlična, mož brez komentarja, kar baje pomeni še kar v redu. Potem pa svinjska pečenka, riž in spet motovilec z radičem. 

Posladek čaka tudi v špajzi. Kaki, kaki, vse dokler traja. Tja do novega leta.

naor

Že tretji dan zapovrstjo jemo govejo juho, danes z zlatimi kroglicami. Danes še svinjska pečenka, pražen krompir, kuhana cvetača, brokoli, korenje in solata s fižolom. Sladica včeraj pripravljene čokoladno-mascarponejeve kocke.

msegov

Danes ,korenčkova juha,pečen piščanec,pečen  krompir ,solata,za popoldan biskvit, ki nikoli ne pade dol namazan z marmelado in kokusom.

Milži

Pri nas pa danes paradižnikova juha z rižem, mlinci, goveji zrezki v omaki, rdeče zelje in solata.

In pa seveda vode nismo potrebovali, ker je bilo vina dovolj. Haha.

Za sladico pa cimetove rolce.

Slikce danes ni, ker smo imeli goste na kosilu in se mi ni zdelo primerno da bi slikala.

Pa drugič.

Lepo nedeljsko popoldne.

irena66

Danes: goveja juha z bleki, mesna štruca, tenstan krompir in zelena solata s fižolom, sadna kupa

babka1951

Danes: goveja juha z zdrobovimi žličniki, pečena vratovina, pražen krompir z zeljem, radič s fižolom.

rosie

Uf, uf babka, jaz bi se pa pri tebi povabil ( čeprav bi za moj okus mesna štruca bila lahko bolj zapečena ).

Pri meni danes, naravni zrezek, pire krompir, cvetača in omaka od šampinjonov:

oni v gostilni, ki iščejo šefa so me navdihnili za omako ( čeprav je pri meni lahko omaka z dobršno mero domišljije, bolj je pire od šampinjonov, kot omaka ). Jaz drugač omak ne maram, meni je ( recimo ) natur šnicl že dovolj aromatičen, da ne rabi nobene omake ( to pa vas je moglo zelo zanimat ).

ežoj

Slike so do včeraj (tortilje in potem princeske; tortilje sem kupila, princeske so pa v celoti domče izdelave, od testa do kreme):

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti