SOBOTA:
Piščančja juhica z domačimi rezanci (ve se, tudi nogica in jetrčka); piščančji paprikaš, široki rezanci (včeraj narejeni), zelena solata; jabolčna pita:

Pozdravček!
SOBOTA:
Piščančja juhica z domačimi rezanci (ve se, tudi nogica in jetrčka); piščančji paprikaš, široki rezanci (včeraj narejeni), zelena solata; jabolčna pita:

Pozdravček!
Kraljestvo za krempelj, Dragička!
Pri nas danes nekaj bolj razsvetljenskega:
- krompirjev riž
- ajdove palačinke z medom
- nešplje
- pijača po želji (in žeji)
V rezervi en dogibeg z včerajšnje gostije. Dekadentne tolk, da se človek vpraša, ali je vse to res res?
( ..... pa prav: Juhej, juheeeeej, dekadenco sama jej!!!!
)
današnji dopoldanski obed: pražena divjačinska jetrca
kosilo: piščančja rižota iz pečice, rdeča pesa, jogurtovo pecivo iz polnozrnate moke in jabolk
bye
majaos
Irena, lepa slika!
Jaz sem tudi gledal pri dragički, a je kremplj ali ni.
Pri meni danes ena huda kulinarika:
danes: pečena šunka in repa
mali kuhar
sem narobe prebrala...da je bila pri tebi danes ena huda kulinaričarka
(glej žabo, op.p)
In v bistvu te je ona rešila, da lahko rečeš, da imaš tudi ti dekadentno kosilo danes, brez dragim kamnov je fržou samo fržou in jajca so ena navadna jajca![]()
kremna juha iz brokolija, pražena puranova jetrca, pire krompir, solata, bolj potem (skoraj za večerjo) pa potratna potica.
SonjaDanes domača pica ter za jutri skuhana goveja župca. Sedaj pa si razbijam glavo kaj za eno sladico bi naredila...
nittaDaens pri nas: povsem dekadentno, nerecesijsko menda:
domače kislo
z domačimi ocvirki, fižol s taisto domačimi ocvirki,
krvavici (različnega, a obe domačega, porekla). Precej pozneje čaj iz kraškega šipka (znano poreklo) z jagodami domače
izabele in pečišči sicer kupljene, a domače mošančke in kupljena, a domačega porekla, potička.
Danes: grahova krem juha, pecivo s smetano in čokolade
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčne kremšnite

Bovla po kitajsko