Včeraj je bil pasulj, kar ha je ostalo je romalo v skrinjo.
Danes ričet in sirovi štruklji. Tudi ričet čaka usoda pasulja.
Lp,
Katarina80Včeraj je bil pasulj, kar ha je ostalo je romalo v skrinjo.
Danes ričet in sirovi štruklji. Tudi ričet čaka usoda pasulja.
Lp,
Katarina80Danes bo prvič v tej sezoni sarme in kruh.
tanjaj
PETEK:
Danes brzinsko kosilo - kurja juhica (od včeraj); čevapčiči, paprika v zenfu, ajvar, kruh; domača rdeča pesa:

Pozdravček!
Danes zame zelenjavna juha (grah, krompir, korenje, cvetača, zelena) in kos ajdovega kruha. Ostali pa krompirjevo juho z ocvirki (prava koroška "repna župa z grumpi") in zabeljeni kuhani makaroni.
msegovVčeraj: pohane kurje bremze, paradižnikova solata.
Danes: svinjski želodec s krompirjem na kislo (ja ja, saj sem obljubila ples žlic, ampak najhuje je, če ne plešejo niti vilice
.
danes: peč piščanec, bel fižol, paradižnikova omaka
mali kuharDanes pri meni, plonk od Balenke: svinjski želodec na kislo ( brez krompirja, kot vampi ).
današnje kosilo: instant gobova juha (malo obogatena s smetano, česnom, valvicami)
večerja - res dobra in hitro pripravljena: krompir in špinača skuhana v istem loncu, skupaj s česnom - pretlačila, zabelila z malo olivnega olja. Postregla s pečenimi jajčki in pišč. medaljoni. In kompot iz grozdja.
Lep večer
majaosDanes, pri nas segedin,polenta.(segedina za tri dni,samo priloga bo druga)![]()
Porova juha, palačinke z domačo slivovo marmelado.
rosieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni

Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato