Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:

Pire krompir, riba, vino.............. sam še megla manjka.

ežoj

Danes, pri nas praznili skrinjo,ričet z suho ovčetino ,solata s fižolom.

Milži

Danes: pečena orada, rižota z zelenjavo, mešana solata

breskva

piščančja juha, kuhano meso iz juhe, riž

majaos

danes: piščančji zrezek, čičerika, pomfri

mali kuhar

Danes: predjed

zdaj, debla ni bilo, bil je Človek , nato sendvič s tuno in svežo kumaro

tako, otvoritev sezone je bila nadse uspešna (samo še kumare zamenjam s kislim zeljem)

lp

mzm

mišzmoke je napisal/a:

Danes: predjed

zdaj, debla ni bilo, bil je Človek , nato sendvič s tuno in svežo kumaro

tako, otvoritev sezone je bila nadse uspešna (samo še kumare zamenjam s kislim zeljem)

lp

mzm

PRELEPO in PERFEKTNO!!! Narava, sendvič vreden Bogov (v hribih je vsaka mala drobnarija iz nahrbtnika prava mala GURMANSKA zabava), lepo vreme, samota...ter poklon .

Danes: Zeljnata solata in MARINIRANA PEČENA ZELENJAVA "KOZADA"
Jutri: Isto!

Uff uff, je pa že čas za mojo omiljeno repo in fižol. MMMMM, to bo sedaj redno na programu!!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Hm, da se spomnim malo za nazaj:

sobota: porova juha, koprive kot špinača (njamiii), pire, klobasa (je bla za pojest), zelena solata z radičem

nedelja: poznopopoldansko kosilo - ostanek porove juhe za enega, ostanek paradižnikove juhe za drugega, pomfri, lososov file, solata

ponedeljek: goveja juha (njamii), piščančji nuggetsi, riž, zelena solata z radičem, posladek: mafini

(torek: jedla v službi, fant doma scumpral nekaj z ostankov)

sreda: božanska gobova juha, kamniški odščipnjenci (sicer super, odmrznjeni pa ne tako zelo), kvinoja, radič

(četrtek: jedla v službi, fant doma scumpral nekaj z makaroni)

danes: polpeti iz govedine (prvič za pokušino), ena priloga, endivija  + radič

jutri (vsaj načrt je tak): ajmoht  + žganci (se jih še učim delat:)

rag_doll

MBrando je napisal/a:

Uff uff, je pa že čas za mojo omiljeno repo in fižol. MMMMM, to bo sedaj redno na programu!!

Joooj, saj ne, da mi ni dobro, imam pravzaprav rada vsake toliko, samo na živce mi gre, ker je tako zimska hrana

rag_doll

Načrtovala sem dneve testenin pa se mi je včeraj sesulo, ko sem vzela iz skrinje že potenstano faširano in riž, potem je nastala tale čorba. To je to, ko nisem napisal gor, kaj je not. Zamenjala sem z lečo.

Balenki tudi ni uspelo kuhati na žlico.

Prejšni dan pa makaroni in sir.

Vanja zelo dobro in nasitno.

Danes nadaljujem s testeninami.

Lp

katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti