Danes so bila na mizi pečena svinjska rebrca, pečen krompir in pečena hokaido buča. Zraven je bila okisana cvetača.

Danes so bila na mizi pečena svinjska rebrca, pečen krompir in pečena hokaido buča. Zraven je bila okisana cvetača.

O, teta Julka![]()
Včeraj je bila parada morske hrane v dobri družbi, a se je hudič od megle navlekel na slike, se nič ne vidi ![]()
Danes smo jedli pečenko od predvčerajšnjim, predelano v polnjeno papriko, ampak, pogreta paprika z veliko paradižnikove omake pa res ni fotogenična ![]()
lp
mzm
Sobota je dišala po krokodilsko.....
| anja je napisal/a: |
Sobota je dišala po krokodilsko.....
|
Kakšna umetnija BRAVO!!! če bi meni kaj takega uspelo jim sploh pojesti ne-bi pustila, bi rekla, da lahko samo gledajo......super res
babka1951Sobota: zelenjavna juha, pohani iščančji zrezki, ajdova kaša z brokolijem (žlica skute, jajce) potreseno s sirom in pečeno 20 minut), motovilec, radič
Nedelja: zelenjavna juha, pečen krompir, piščančji zrezki v čebulni omaki, dušene bučke, motovilec, radič
Ponedeljek: ješprenj z želodčkom, zame zelenjavna rižota
NENA58Včeraj zvečer smo po tisti joti imeli pravo smrdeče tekmovanje v ![]()
Doma sem jo že večkrat kuhala pa nikoli takšnih težav....Prav sprašujem se ali je bila en dan stara, a je kriv fižol....?
Danes kuham le za naju, zato goveja juha z fritati, rižota z jurčki, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiGobovi polpeti, pire krompir, smetanova omaka, stročji fižol v solati in mini suflejčki s čokolado.![]()
PONEDELJEK:
Kurja juhica z rezanci (od včeraj); telečja rižota, endivija s krompirjem:

Pozdravček!
Morska medvedka tvoji čufti zgledajo zelo dobro.
Sama jih še nikoli nisem delala in tudi jedla ne. Zadišali so mi. Sedaj, ko spet po malo jem meso bi jih rada pripravila, gledala sem že recepte, kako jih pripraviš ti?
nedeljsko kosilo: noga od kozlička
in pire krompir
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Njoki s šampinjoni in modrim sirom

Moje štručke