Danes: jota in kruh, bučni štrudelj.
rosie
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem
Danes: jota in kruh, bučni štrudelj.
rosieVčeraj pečenice (zame kuhana zelenjava), kuhan krompir, solata.
Danes polnjena paprika, polnozrnat kruh s semeni. Mama peče še štrudelj.![]()
![]()
Danes:
V kakšni fensi knjigi bi rekli: puranja jetrca v posteljici od pire krompirja, šampinjoni in zeljna solata.
Megla še kar, pri nam, kar je razvidno iz slike.
ežojKakor vreme: ocvrt piščanec, dunajski svinjski zrezek, pražen krompir, motovilec z jajci, paradižnikova solata
Se pa kuha goveja juha....
Kjer je volja, tam je pot. TrixiPri nas pa fižolova mineštra.
Slikca sledi, ko pridem do svojega računalnika.
irena66Očitno se ti pogled zjasni, ko je krožniku klobasa kolega Ežoj, megla kar zgine :))))
hedonistDanes: bečarski paprikaš, polenta, mešana solata.
breskvaDanes:
gobova juha s krompirjem, piščančji paprikaš, panna cotta a la mamamia z malinovim prelivom ![]()
Jutri:
juha iz piščančjih kosti z domačimi rezanci, piščančji zrezki z žara, pražene gobe s česnom in peteršiljem, pire krompir, radičeva solata, sladica se pa še planira ![]()
danes rižota iz ajdove kaše, endivija s krompirjem in kostanjeva rulada
branka171Danes sem povabila svojo vegetarijanko na kosilo. Vprašala sem jo, če bi jedla žgance in zelje, pa je potrdila jedilnik.
Vseeno se mi je zdelo malo malo, pa sem dodala še zelenjavno juho in jabolčno skutin štrudel. Potem sem se malo afnala in si dodelila dve uri za izvedbo. V te dve uri ni všteto testo, ki sem ga naredila že zjutraj. S sprotnim pospravljanjem, valjanjem, luplenjem, pripravo mize sem zmogla. Saj jedilnik ni zahteven, ampak dve uri kar hitro mineta, sploh če si navajen bolj na"izi" in te nihče ne priganja.
Edino žganci in zelje brez ocvirkov niso ne vem kakšna jed. Zabelila sem jih s tanko narezano čebulco, popraženo na olju.
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem

Mehiške taco košarice