Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Balenka je napisal/a:

Danes sem imela privilegij gosta (ups, sva imeli z našo tamalo pupo srečo. ker so nas stregli drugi). Bili sva na trgatvi pri Ognjič.

cordon blue, kaneloni, pečen piščanec, pohane bedrce, sv. pečenka in rebrce, prekajeno meso, pršut, .....

fižol s črno redkvijo, paradižnikova solata, kisle kumare, krompirjeva solata

kruh

štrudelj (njamiiiiiiiiiiii), potica,

pijača (kar ti srce poželi)

kava

(če sem kaj izpustila, mi oprosti Ognjič)

Balenka

Ma, saj ti verjamemo, moti me da nič ne omenjaš haronikarje, a ste bili zadovoljni s repertoarjem?

ežoj

Danes ,pri nas kurja juha(stara koka dobra župa)zrezki,tenstan krompir, mešana solata za sladico jabolčno pecivo,

Milži

sobota: polnjene paprike, pire krompir

nedelja: goveja juha z vlivanci, pečen piščanec, peteršiljev krompir, mešana zelenjava, zeljna solata, pita z gozdnimi sadeži

ponedeljek: goveja juha z zdrobovimi žličniki, kuhana govedina, pražen krompir, mešanica radičev s krompirjem

Julija

Danes pri nas: goveje-kurja juha z domačimi rezanci, korenčkom in drobnjakom, zelenjavni riž, popečena kokoška iz juhe, raduč v soalti, pozno popoldan, še na sončku, kava in jabolčno-malinova pita. 

rimljanka

Danes: pečen piščanec, pire, jurčki v omaki, endivija in radič s fižolom.

rosie

ežoj, o harmonikarju raje ne bi govorila. Saj veš, ko je s tem pri Ognjič. Repertoar: burja (skoraj kraška), šumenje kostanjev, obilo grozdja, potem pa sonček, dobro razpoloženje, vrhunska pogostitev, ne vem, če je treba še kaj dodati. Ma, saj veš........

Danes: goveja juha z rezanci, prie krompir, goveji zrezki v omaki, zelena solata iz sestrinega rastlinjaka.

Balenka

JA JA, samo AUFPUDLATE se vsi, z vašimi OBILNIMI nedeljskimi kosili 

Jaz pa skromno, kot da bi bila vojna:

Danes: zdrobova juha z lanenini semeni ;3/4 mi je šlo preko, hihi. Ostalo je ža malo jušno šalčko.
Zadevo je rešila mešana fižolova solata. NJOM NJOM

Jutri: Fižolova soljat. NJAM NJAM 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

paradižnikova juha s zdrobovimi žličniki

pohane bučke

sladoled

lp

ledenka_

Ežoj: Ti pa znaš take lušte naredit, da človek misli da je revež pa da nima doma nič za jest :D
Fotka pa je ponovno...PERFEKTNA!! Prav za v časopis 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Kosilo danes:  kot sem že napisala, pospravili smo vse ostanke hrane, izpraznili vse zaloge indoma nas je čakala pa sladica, naj se nov teden lepo prične in pozdrav

babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti