Kaj jutri za kosilo?
tema je zalepljena
član od 20126950 sporočil
| ežoj je napisal/a: |
hvala ežoj za pohvalo, marele pojedli zdaj so jurčki na vrsti, pol bodo pa bučeeeee babka, tudi tebi čestitke za čudovito fotografijo ( ki pove nekaj več ) pohanih marel. Pri meni danes: 
ma, fotkič ga neki serje, sem en gumb zavrtel na P, to naj bi pomenilo " povdarek na " ( sicer nisem pogledal v navodila, sam je logično, kaj če drugega bit ) in evo kaj je izpadlo. Sicer, verjetno že veste, da je v vesolju vse tako kot mora bit................ ma *ebš vesolje, na zenlji ni nič tako, kot bi moglo bit. 
ežoj
|
babka1951
pri nas danes v hribih, pozno kosilo in večerja skupaj, jutri pojemo vse ostanke, spokamo in hajd domov
lep pozdrav vsem na ta prvi jesenski vikend

babka1951
član od 200315894 sporočil
Mi danes goveja juha z domačimi rezanci, popečeno meso, pečen krompir, solata iz stročjega fižola
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes krompir in losos iz pečice, omaka iz jogurta in kumar, ledenka v solati,
in za sladico podkve za srečo.

lp, pinka
babka1951, uf kakšna njiva marel.
član od 200517895 sporočil
Danes pri nas: polnjena paprika v paradižnikovi omaki, seveda, dober pire krompir, dopoldan kupljeno prvo kislo zelje zanesljivega proizvajalca in krvavice, tudi te zanesljivega vira. V ponedeljek bo prvo kosilo take, na jesen in zimo dišeče sorte........

rimljanka
| pinka je napisal/a: |
babka1951, uf kakšna njiva marel. |
ja tole letos pri nas kar na vrtičku med bučami raste, nas je recesija mal obšla

babka1951
ewo po dolgem casu se javljam.danes je tast skuhal pasulj.kuhal ga je prvic v zivljenju in moram priznati da je bil zelo okusen, za vecerjo pa je bila pica.
sabinčica
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 57519, prikazujem sporočila od 25565 do 25574
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.