danes bodo špageti z bolonjsko omako.
zame pa nič posebnega(mogoče solata)
lp
ledenka_danes bodo špageti z bolonjsko omako.
zame pa nič posebnega(mogoče solata)
lp
ledenka_Danes, jutri, včeraj,
o čem zaj mi pravzaprav pišemo. Sem že čisto zmeden. Ok, ok, ne me tepst
, bom kar OFCO igral, pa se priključil dogajanju, ter pisal o hrani za danes, jutri, včeraj hihi.
Danes: brokoli juha. Zraven pa al neki zdrobovi cmoki, al kruhki, al pa zlate kroglice....decisions!!!
Jutri: puranja prsa popražena na olivcu, popečen griz, solata (trening dan je jutri, zatorej mora biti intake malo boljši :D )
| dolenc52 je napisal/a: |
prosim če ima katera kakšen recept za jedi z tafu sirom dolenc52 |
A si mislil TOFU?
Včeraj smo pri nas malo pospravljali ostanke od predvčerajšnjim (pečen kotlet, zelenjava, pica), ampak za enega je bila pa še sveža juha iz kocke z domačimi rezanci.
Danes bo pa pražen krompir, zelenjavni zrezki, hrenova omaka, brokoli, kompot. (Pa bo vsak izbral, kar mu paše.)
pirnicajuha z ribano kašo, pire krompir, paprične kumare, naravni svinski zrezki
bosaZelo dobra je rižota iz tofuja in bučk. Bučke in tofu narežemo na kocke in mariniramo v sojini omaki približno 15 minut. Na olivnem olju prepražimo čebulo, dodamo por, bučke, tofu, po želji še kakšno zelenjavo (grah, v sezoni beluše, mlada čebula), solimo, en strok sesekljanega česna, malo bazilike(ostale začimbe po želji), dodamo riž, premešamo in zalijemo z bio zelenjavno osnovo in skuhamo, da je riž kuhan.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj je bil riž z bučko hokaido in grahom, zraven pa pečene piščančje perutničke in rdeča pesa.
Danes pa krompirjeva solata in polpeti.
tanjaj
ČETRTEK:
Goveja juhica z domačimi rezanci; pražen krompir, korenčkova omakica, govedina iz juhe; zelena solata:

Pozdravček!
Pri nas danes brokolijeva juha z popečenimi kruhovimi kockami, file ribe v ovoju pršuta v žabljevi omaki z limono, dušen brokoli z parmezanom, v oblicah krompir, berivka
Navdih sem dobila na 24 kitchen in bom sprobala ta recept.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: ohrovtova kremna juha, dušeno kislo zelje, ajdove žgance, pečenica in
.
lp
Pri nas imamo danes telečjo obaro z ajdovimi žganci.
rosieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene gobe

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom