Danes bo:
- odmrznjen golaž
- instant polenta
- kisle kumarice
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Danes bo:
- odmrznjen golaž
- instant polenta
- kisle kumarice
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
To se bo pa danes znašlo na našem jedilniku:
* juha
* marinirana ( med, senf, paradižnikova omaka, origano, poper, sol, rožmarin) pečena bedrca
* zelenjavni kus kus
* solata z popečenim domačim kruhom
* sladica, hmmm, nič ne kaže, da bo kaj iz tega :)
Mihaela007Pri nas danes: pečen svinjski kare, kruhovi cmoki, kuhana cvetača, brokoli in korenje in pa solata z radičem.
Kako pri vas pravite cukerhutu (zuckerhut po nemško)?? Saj sploh ne poznam pravega slovenskega imena za to solato ... ![]()
Kuhala polrovo juho, zelenjavno rižoto motovilec s fižolom, čakala hčerko, da pride, ona pozabila. Mož ima raje kaj od mesa, zato on še včerajšnjo zeljnato solato in kos meska. Pa pravijo, da smo ta stari pozabljivi, hehe. ![]()
![]()
Pri nas je bilo danes za kosilo
juha iz svinjskih kosti
filana piščanjčna bedrca pečena z kostanjem(v jeseni sem ga olupla in dala v skrinjo super)
restan krompir
pesa
sladica
babičino pecivo
Mihaela zanima me ali daš med kar med to marinado ,koliko ga daš
dolenc52Kurja juha z zdrobovimi cmoki, goveji zrezki z rižem, solata svežega zelja z lečo in seveda
.
lp
Govedina v omaki s korenjem in grahom, riž, motovilec s fižolom.
lp
cervusDanes: regratova juha(iz skrinje) pečen pišcanec,zraven krompir in rdeča pesa, za posladek jabolčni zavitek.
Milži[citat=--dolenc52--]
Pri nas je bilo danes za kosilo
juha iz svinjskih kosti
filana piščanjčna bedrca pečena z kostanjem(v jeseni sem ga olupla in dala v skrinjo super)
restan krompir
pesa
sladica
babičino pecivo
Mihaela zanima me ali daš med kar med to marinado ,koliko ga daš
Ja, med dam, kar med marinado. Dam ga pač po občutku, nekje eno veliko žlico na kg piščančjih bedrc. Dodam ostale sestavine, da nastane omakca s katero premažem piščančje bedrce. Super pa pride tudi pikantna varianta s čilijem.
Danes: goveja juha, pražen krompir, polnjena bedra tudi pri nas, zelena solata ter ostanek tiramisuja od včeraj
tanjajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajčevci z rižkom

Domači sladoled za vroče poletje