Pri nas bo danes sushi, prinešen iz lokalnega suši pajzla z neoporečno sanitarno oceno. ![]()
![]()
Pri nas bo danes sushi, prinešen iz lokalnega suši pajzla z neoporečno sanitarno oceno. ![]()
![]()
Se pridružujem čiščenju organizma po praznikih...
Nezabeljen matevž,zelje ala natur...
polarbearDanes brokolijeva juha, rižev narastek in kompot. Jutri zajčji paprikaš, kvinojini ocvrtki in motovilec v solati.
kumkvat????????
Zanimajo me kvinojevini ocvrtki -recept, kje si dobil kvinojo in vse s tem povezano, pa še kumkvat kje ga kupiš, kako je to servirano?
Kvinoja me bega - ne najdem je.
Rada kuham s piro in rada bi tudi našla proizvode iz kvinoje.
menolaKvinojo imajo pravkar v Hoferju, v akcijski ponudbi, pa v DM jo imajo tudi.
Danes: ričet za kosilo, zraven malo poprtnika, danes ja dan zanj, se ve, palačinke z marmelado in breskov kompot za večerjo, vmes malo časa, torek skoraj kočerja.
Danes je pri nam na sporedu mleta(stephanie) pečenka, pire krompirček in solata z jajčko.
dober tek
UrškaaDanes: goveja juha z rezanci, dušeno sladko zelje s krompirjem, telečji kare v naravni omaki, jabolčna pita
NENA58Danes:
- krompirjev golaž
- kisle kumarice
- črn kruh
- čaj
Posladek:
- picikl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Mi danes kipimo od zdravja:
svinjski in puranji zrezki po dunajsko (kdo bi se ubadal s tanko telentino, pravi mpja tašča, ji je to presuho, mora bit svinjsko...), torej tretjina olja, dve tretjini svinjske masti, plus pražen krompir (na svinjski masti, jasno, ne bomo kvarili okusa dunajskemu cvrtju z oljem ...), pa solata, rdeč radič, ker večji del družine ne mara krompirjeve solate, ki se poda k dunajcem ...
aja, p rej goveja juha (iz kosti bržole - mesni del smo porabili za roštilj, kosti pa shranili za juhico, malo kure zraven in vse drugo, kar sodi zraven ...)
za posladek bo klepet pri mizi ob kavi, vodna pipa, morda kak zaostali praznični piškot ...
mamamiaMidva se počasi privajava na najino "domače okolje", včeraj sva imela bruskete in gobovo rižoto, marmorni kolač, danes torteline z maslom in žajbljem, manadarine, zdaj pa kofetkava. Zunaj pravi stepski veter!
LP
Saša| Mygrace je napisal/a: |
Mygrace |
A ti si še kar v grmovju?![]()
Pri nas danes kupljena pizza in poležavanje za posladek (pogrenek
).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolka v srajčki

Mehiške taco košarice